Το δίλημμα του «Κάρα»

0
Δημήτρης Παπανικολάου
12/07/2012 • 11:00
Το δίλημμα του «Κάρα»
  • shares

Στο οικονομικό το ίδιο θα συμβεί και με τον Καραγκούνη. Για τον Γιώργο όμως, το θέμα δεν τα χρήματα. Ο κάπτεν της Εθνικής για να μείνει στην Παιανία θέλει να ξέρει ότι θα παίζει!
Όχι ως βασικός, αλλά όχι και ως αλλαγή στο 75΄και το 80΄. Δυστυχώς για τον Καραγκούνη το απόλυτο κουμάντο στην Παιανία είναι ο Φερέιρα. Κι ο Πορτογάλος έδειξε ξεκάθαρα πέρυσι ότι δεν τον υπολογίζει όσο θα ήθελε ο Γιώργος.
Μπορεί ο Κώστας Ελευθεράκης να είπε στον αρχηγό της Εθνικής ότι τα πράγματα θα είναι εφέτος αλλιώς, αλλά ο Καραγκούνης θα ήθελε να το ακούσει αυτό από το στόμα του Πορτογάλου προπονητή. Νομίζω όμως πως θα το είχε ήδη ακούσει, αν ο Φερέιρα είχε διάθεση να βάλει νερό στο κρασί του.
Ο Καραγκούνης μπορεί να θεωρείται «παλαιομοδίτης» στον τρόπο του παιχνιδιού του, αλλά σε ζητήματα πάθους, αγωνιστικότητας και συνέπειας με τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας κανείς δεν μπορεί να του πει το παραμικρό.
Οι πράσινοι παράγοντες θέλουν πράγματι να κλείσει ο «Κάρα» την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής. Για να ταξιδέψει όμως, με την Εθνική στη Βραζιλία στα 34 του ο Καραγκούνης ξέρει ότι πρέπει να παίζει. Να έχει συμμετοχές έστω και σε 45λεπτα. Ολόκληρα όμως κι όχι κουτσουρεμένα!
Κι εδώ είναι το μεγάλο δίλημμα του Γιώργου. Καρδιά και συναίσθημα για τον Παναθηναϊκό με κάθε κόστος ή πάθος για το ποδόσφαιρο (με όποια φανέλα) με μεγάλο στόχο την Εθνική και το Μουντιάλ;
Η απόφαση του αρχηγού θα γίνει γνωστή σε μερικές ημέρες.   

Γράψτε το σχόλιο σας...