Βάρντι: «Θα ήθελε να παίξουμε»

Ο Τζέιμι Βάρντι μίλησε για την απόφαση των παικτών της Λέστερ να παίξουν κανονικά απέναντι στην Κάρντιφ, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσουν τη νίκη στη μνήμη του προέδρου τους.

Ο Τζέιμι Βάρντι μίλησε για την απόφαση των παικτών της Λέστερ να παίξουν κανονικά απέναντι στην Κάρντιφ, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσουν τη νίκη στη μνήμη του προέδρου τους.

Οι «αλεπούδες» προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από τον χαμό του ιδιοκτήτη Βιχάι Σριβανταναπράμπα και άλλων τεσσάρων ατόμων σε συντριβή ελικοπτέρου έξω από το King Power Stadium. Αρχικά υπήρχε το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Πρέμιερ Λιγκ στο Κάρντιφ (όπως έγινε με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Σαουθάμπτον), αλλά ο Άγγλος επιθετικός μιλώντας στο Sky Sports τόνισε ότι όλοι οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν.

«Ήταν η δυσκολότερη εβδομάδα της ζωής μου, όμως μιλήσαμε και όλοι ήθελαν να αγωνιστούμε. Αυτό θα ήθελε ο Βιχάι και αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να τιμήσουμε το όνομά του, κάνοντας μία εμφάνιση που ελπίζουμε ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη. 

Θα είναι δύσκολο και τα συναισθήματα έντονα, αλλά συζητήσαμε γι’ αυτό. Ο κόσμος λέει ότι το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, αλλά για εμάς τους παίκτες έχει και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.