Το παιχνίδι με τον ρόλο του φαβορί!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
08/06/2012 • 07:45
Το παιχνίδι με τον ρόλο του φαβορί!
  • shares

Οι Έλληνες αναμένονται περίπου στις 4.000. Είναι τα παιδιά του «Γαλανόλευκου φάρου», οι τυχεροί από την προωθητική ενέργεια από το «Πάμε Στοίχημα» και πολλοί ομογενείς από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Μπροστά στους 50.000 Πολωνούς φαντάζουν σταγόνα στο ωκεανό. Κι όμως το βράδυ της Παρασκευής μπορεί και να ακούγονται περισσότερο από τους διοργανωτές στο γήπεδο, αν η παρέα του Καραγκούνη επαναλάβει την πρεμιέρα της Πορτογαλίας.
ʼλλωστε μόλις τελείωσε το πάρτι των Πολωνών στη Fun Zone ξεκίνησε το πάρτι των Ελλήνων οπαδών που άρχισαν να τραγουδούν «Ελλάς ολέ ολέεεε...» .
Το γνωστό μωσαϊκό των λαών που γνωρίσαμε στα προηγούμενα Euro δεν υπάρχει στη Βαρσοβία. Εδώ θα παίξουν απόψε μόνο η Πολωνία με την Ελλάδα και στο Βρότσλαβ η Ρωσία με την Τσεχία. Οι φίλαθλοι είναι λογικό να είναι διασκορπισμένοι.
Το παιχνίδι με τον ρόλο του φαβορί το έπαιξε ο Σμούντα που δήλωσε ότι θεωρεί την Πολωνία αουτσάϊντερ. Η Ελλάδα του Σάντος μπορεί να τον δικαιώσει!
Να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα και να βάλει τους διοργανωτές σε περιπέτειες. Η άμυνα είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο του «μηδέν».
Αν η επίθεση πετύχει τον στόχο του +1, τότε η Εθνική μας θα κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης και η Fun Zone στη Βαρσοβία θα πάρει γαλανόλευκο χρώμα.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά την πρεμιέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας...