Το Trusted Reviews πληρώνει 1 εκατομμύριο σε φιλανθρωπικές δωρεές λόγω λάθους

Σε τρία μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα.Ο ιστότοπος παιχνιδιών Trusted Reviews εξέδωσε μια συγγνώμη...

Σε τρία μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο ιστότοπος παιχνιδιών Trusted Reviews εξέδωσε μια συγγνώμη για τον εκδότη Take-Two Interactive μετά τη δημοσίευση μιας ιστορίας με πληροφορίες από ένα εμπιστευτικό έγγραφο, και θα κάνει δωρεά φιλανθρωπίας ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών (1,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) σε φιλανθρωπικό οργανισμό που θα επιλέξει η Take-Two.

Όπως αναφέρθηκε από το Variety, η συγνώμη αναφέρει: “Στις 6 Φεβρουαρίου 2018 δημοσιεύσαμε ένα άρθρο που προέρχεται από ένα εμπιστευτικό εταιρικό έγγραφο. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν εμπιστευτικές και δεν έπρεπε να δημοσιευτούν. Ζητάμε συγγνώμη απο την Take-Two και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να μην επαναλάβουμε τέτοιες ενέργειες ξανά. Επίσης, συμφωνήσαμε να δώσουμε πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που επιλέχτηκαν από την Take-Two Games.”

Οι πληροφορίες που διαρρέουν περιελάμβαναν λεπτομέρειες σχετικά με ένα φερόμενο Battle Royale Mode ως μέρος του επερχόμενου Red Dead Online, αν και το ίδιο το άρθρο αντικαταστάθηκε από τη συγνώμη. Δεν είναι σαφές εάν το έγγραφο αποκτήθηκε νόμιμα ή παράνομα. “Η Take-Two παίρνει σοβαρά την ασφάλεια και θα αναλάβει νομικές ενέργειες εναντίον ανθρώπων ή δημοσιεύσεων που διαρρέουν εμπιστευτικές πληροφορίες”, δήλωσε η Rockstar Games. “Επειδή αυτό το συμβάν περιελάμβανε πληροφορίες σχετικά με το “Red Dead Redemption 2”, η Rockstar Games κατεύθυνε το κεφάλαιο του διακανονισμού σε αυτά τα τρία μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα: το American Indian College Fund, το American Prairie Reserve και το First Nations Development Institute.

Για περισσότερα σχετικά με το Red Dead Redemption 2 μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.