Ώρα για τα «καρύδια» των μετόχων!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
08/03/2012 • 00:05
Ώρα για τα «καρύδια» των μετόχων!
  • shares

Επειδή όμως, το ποδόσφαιρο είναι και ψυχολογία, ο συμπαθής Πορτογάλος τεχνικός θα μου επιτρέψει να συμπληρώσω ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές του, «καρύδια» οφείλουν να δείξουν και οι μέτοχοι της ΠΑΕ.
Διότι για την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της πράσινης ΠΑΕ, από το αποτέλεσμα της οποίας κρίνεται το μέλλον της ομάδας.
Τι να τα κάνει τα «καρύδια» των ποδοσφαιριστών του ο Φερέϊρα, αν οι άνθρωποι που κρατούν τα κλειδιά του ταμείου της ομάδας δεν δείξουν τα δικά τους!


Αν δεν αποφασίσουν σε μερικές ώρες τον ουσιαστικό τρόπο με τον οποίο θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας τους, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρή μπορεί να είναι ή όχι μία ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού από τον Βλάσση Τσάκα, ο Φερέιρα δεν θα μπορεί να προσδοκά και πολλά πράγματα από τους παίκτες του.
Η ώρα των μετόχων έφτασε. Θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω και κάθε είδους σενάριο θα μείνει στην άκρη. Τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο δεν φαντάζονται. Ή βάζουν χρήματα και δίνουν το μήνυμα ότι είναι δίπλα στην ομάδα ή δεν βάζουν κι αφήνουν τον Φερέιρα με τους παίκτες να παλεύουν μόνοι τους.


Αν το αποτέλεσμα της Παρασκευής είναι θετικό, τότε ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να ελπίζει ότι η ομιλία του στους παίκτες θα πιάσει τόπο.
Αν το αποτέλεσμα δεν αναδεικνύει και τα «καρύδια» των μετόχων, οι οποίοι ενωμένοι πριν από 3 χρόνια μας ελεγαν ότι ήταν «τρεις Αμπράμοβιτς», φοβάμαι ότι ο Φερέιρα θα χρειαστεί να κάνει συχνά ομιλίες στην Παιανία, αλλά για να διατηρήσει όσο μπορεί τη συνοχή στην ομάδα κι όχι να την πείσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας...