Τα παιδία παίζει με την ιστορία της ΑΕΚ

0
Δημήτρης Παπανικολάου
09/02/2012 • 11:57
Τα παιδία παίζει με την ιστορία της ΑΕΚ
  • shares

Ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι δεν θα διχάσει ποτέ, αλλά στην πραγματικότητα επέστρεψε το. μπαλάκι που του πέταξε ο Ντέμης.

Το «Θεμέλιο 21» και ο Γιάννης Βούρος υπενθύμισαν σε όλους ότι ο χρόνος τελειώνει και απομένει η σημερινή τοποθέτηση του Πέτρου Παππά για να αντιληφθεί ο κόσμος προς τα πού βαδίζει τελικά η ΑΕΚ.

Γιατί αν από την συνάντηση στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι σήμερα (12 ημέρες) τα παιδία (εξακολουθεί να) παίζει αντί να αναζητούν την πραγματική λύση, τότε ο χρόνος δεν τελειώνει, αλλά έχει ΗΔΗ τελειώσει!

Με ληξιπρόθεσμες οφειλές στα 21 εκ. ευρώ η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιάσει στην ΟΥΕΦΑ ένα πειστικό σχέδιο μειωμένο περίπου κατά 50% για να. εισπράξει την ποινή του ΠΑΟΚ.

Δηλαδή έναν αποκλεισμό με τριετή αναστολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο που ο ΠΑΟΚ έκανε πράξη την μείωση των ληξιπρόθεσμων χρεών των 8 εκ. ευρώ, ενώ στην ΑΕΚ βρίσκονται ακόμα στις συζητήσεις.

Χωρίς άμεσο διακανονισμό του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley, για να μειωθούν τα 21 εκ. των οφειλών σε 14 και άμεση ταμειακή διευκόλυνση 7 εκ. ευρώ από τους μετόχους, η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ μοιάζει δεδομένη.

Τριετής ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ. Κι αν οι ποινές ξεκινήσουν από τη Νιόν, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει στο εσωτερικό από τις πειθαρχικές επιτροπές της Λίγκας και της ΕΠΟ, οι οποίες το καλοκαίρι του 2011 συνεργάστηκαν. άψογα στο ζήτημα των ύποπτων αγώνων.

Η ΑΕΚ λοιπόν, είναι στον αέρα, αλλά όχι ως υπερήφανος αετός. Βρίσκεται στον αέρα η ίδια η ύπαρξή της επειδή η πρωτοβουλία Τροχανά μοιάζει να υπονομεύεται πριν ακόμα προλάβει να διατυπώσει το δικό της σχέδιο διάσωσης.

Οι ευθύνες όλων είναι μεγάλες και δεν επιμερίζονται. Είναι συλλογικές. Γι αυτό πάρτε αποφάσεις τώρα!

Γράψτε το σχόλιο σας...