Χάθηκε η μπάλα στο Βόλο!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
22/09/2011 • 01:00
Χάθηκε η μπάλα στο Βόλο!
  • shares

Οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό του Βόλου έχασαν την μπάλα. Έκλεισαν ραντεβού την Παρασκευή στη ΦΙΦΑ για να της πουν ότι τους έριξε στη Δ΄ Εθνική ο Γερουλάνος, ο Νικητιάδης κι ο Μπιτσαξής. Λες και δεν το ξέρει η ΦΙΦΑ. Λες και εκεί στο μαγαζί του Μπλάτερ βυζαίνουν το δάχτυλό τους. Επαγγελματίες του είδους είναι στη Ζυρίχη. Δεν είναι τίποτα παιδάκια.

Γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει για το σύστημα bet alert της  ΟΥΕΦΑ το όνομα Ολυμπιακός Βόλου. Ξέρουν ότι πρόκειται για μια ομάδα που ήταν στο «κόκκινο» τα τελευταία χρόνια. Ξέρουν ότι η ΟΥΕΦΑ την απέκλεισε από τις διοργανώσεις της το καλοκαίρι πριν καν επιληφθούν οι πειθαρχικές επιτροπές στο εσωτερικό της χώρας γιατί την θεώρησε υπεύθυνη για στήσιμο αγώνων. Κι ενώ τα γνωρίζουν όλα αυτά και συμφώνησαν με τις ελληνικές αρχές για την τιμωρία της ομάδας, θα δουν μπροστά τους Έλληνες να επιδιώκουν τον αποκλεισμό της Εθνικής τους από τις διεθνείς διοργανώσεις!

Το παζλ του εμφυλίου και τις αθλιότητας θα συμπληρωθεί απόλυτα μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της ΦΙΦΑ, οι οποίοι μόνο έκπληξη δεν θα νοιώσουν. Μια ελληνική ομάδα προσπαθεί να γλιτώσει τον πνιγμό πιασμένη από τα μαλλιά της και τα μαλλιά της Εθνικής Ελλάδος! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα. Τον απόλυτο πάτο στο βαρέλι. Πιο κάτω δεν έχει.

Μα δεν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια στην ομάδα για να πει στους υπόλοιπους ότι πέρα από την απύθμενη ξεφτίλα της χώρας ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η δική τους. Δεν αντιλαμβανονται ότι με την γενική κατακραυγή που υπάρχει σε όλο τον πλανήτη για τα στημένα παιχνίδια η όποια προσπάθειά τους είναι καταδικασμένη;

Δεν τους έχει πει κανένας ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ μιλούν απ΄ ευθείας μόνο με τις ομοσπονδίες και η όποια μεμονομένη κίνηση ομάδων ή προσώπων δεν έχει συνέχεια; Δεν ξέρουν και οι ίδιοι ότι η ΕΠΟ αν ήθελε να καταγγείλει παρεμβάσεις του κράτους, θα το είχε ήδη κάνει; Και αλήθεια δεν ήταν κανένας από τους παράγοντες του Βόλου στην Ελλάδα όταν ήρθε ο ίδιος ο Πλατινί στην Αθήνα και τα είπε με τον Γερουλάνο και τον Μπιτσαξή;

Γιατί ήρθε ο Μισέλ στην Αθήνα; Την Ακρόπολη την είχε ξαναδεί. Για να πει σε όλους ότι πρέπει να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και την Ηλιούπολη πέρασε από την πρωτεύουσα των χημικών ο Πλατινί μέσα στο κατακαλόκαιρο των αγανακτισμένων.

Επειδή λοιπόν, όλα αυτά τα ξέρουν στον Ολυμπιακό Βόλου το μόνο που θα καταφέρουν αποδείξουν με τις ενέργειές τους είναι πως το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι τελικά το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Γράψτε το σχόλιο σας...