Αφήστε τα μίση και πιάστε τον ΠΑΟ!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
15/09/2011 • 11:41
Αφήστε τα μίση και πιάστε τον ΠΑΟ!
  • shares

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που διαθέτουν ένα υψηλότερο αίσθημα αντίληψης για το ευ αγωνίζεσθε σε σχέση με τους υποστηριχτές των άλλων ομάδων της χώρας, θέλουν λόγια σταράτα και ξεκάθαρες κουβέντες.

Οι γρίφοι, τα υπονοούμενα και οι χρησμοί δεν είναι μέρος της κουλτούρας τους. Ειδικά στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός το μόνο ζητούμενο είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Το παρελθόν ανήκει στην ιστορία και η ιστορία λειτουργεί μόνο διδακτικά. Δεν λύνει τα τρέχοντα προβλήματα, για τα οποία χρειάζονται άμεσα πράξεις.

Οι φίλοι του τριφυλλιού άκουσαν την αλήθεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη και μετά άκουσαν και την αλήθεια του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Τα συμπεράσματά τους τα έχουν ήδη βγάλει. Βάζω στοίχημα ότι έχουν αποδώσει ήδη και το ποσοστό της ευθύνης που αναλογεί σε κάθε παράγοντα του εγχειρήματος της πολυμετοχικότητας.

Ξέρουν ποιος προσπάθησε πραγματικά, ποιος «προσπάθησε» λιγότερο και ποιος προσποιήθηκε ότι «προσπάθησε» για την καθιέρωση ενός διοικητικού σχήματος που ήταν από το ξεκίνημά του προβληματικό.

Το μόνο που περιμένουν πλέον την επόμενη μέρα. Και την ελπίδα της προσμονής για ένα καλύτερο αύριο για τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να την εμπορευτεί κανένας, είτε είναι σήμερα στην ομάδα, είτε θα είναι αύριο.

Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος, Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης οφείλουν να κηρύξουν ανακωχή στην προσωπική τους διαμάχη. Ας τα βρουν στα δικαστήρια ή όπου αλλού νομίζουν.

Τον Παναθηναϊκό πρέπει να τον «τρέξει» γρήγορα ένα ικανό σχήμα που θα επιλεγεί για να μη φτάσει στη λύση της διοίκησης Πρωτοδικείου και σε περιπέτειες που θα είναι μετά δύσκολο να ανατραπούν.

Ειδικά για τον Ανδρέα Βγενόπουλο που "λούζει" τη μία με ζεστό και την άλλη με κρύο νερό τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τα πράγματα είναι οριακά.

Η γνωστή έκφραση «ή τώρα ή ποτέ» ταιριάζει απόλυτα στον Mr MIG για τον αγαπημένο του, όπως υποστηρίζει Παναθηναϊκό. Το αύριο στο τριφύλλι δεν μπορεί να τον περιμένει άλλο!

Γράψτε το σχόλιο σας...