Από το Winterfell ξεκινάει το τέλος του Game of Thrones

Διαφωνίες, νέες γνωριμίες και μάχες φέρνει η νέα σεζόν.Η πρώτη φωτογραφία της τελευταίας σεζόν του...

Διαφωνίες, νέες γνωριμίες και μάχες φέρνει η νέα σεζόν.

Η πρώτη φωτογραφία της τελευταίας σεζόν του “Game of Thrones” από το Entertainment Weekly μας έφερε τους Jon Snow και Daenerys αγκαλιά αλλά και νέες πληροφορίες για την επερχόμενη όγδοη σεζόν.

Η νέα σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της στο Winterfell και σύμφωνα με το μέσο θα περιλαμβάνει διάφορες αναφορές στο πιλοτικό επεισόδιο της σειράς. Η άφιξη της Daenerys και του στρατού της θα ξυπνήσει μνήμες από την άφιξη του Βασιλιά Robert Baratheon στην πρεμιέρα της σειράς, με “μια συναρπαστική και τεταμένη ανάμιξη” χαρακτήρων, ακολουθώντας κάποιους που συναντιούνται για πρώτη φορά και άλλους γνωστούς μεταξύ τους, αλλά με “προβληματική προϊστορία”.

Όπως και περιμέναμε, το EW γράφει ότι η σειρά θα δείξει πως η Sansa, “τουλάχιστον στην αρχή”, δεν είναι και πολύ χαρούμενη όταν μαθαίνει ότι ο Jon ορκίστηκε συμμαχία και υποταγή στην Daenerys. Αλλά με την κάθοδο των White Walkers, αυτά τα ανθρώπινα ζητήματα δεν θα τους απασχολήσουν για πολύ.

“Έχει να κάνει με όλους αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες που ενώνονται για να πολεμήσουν έναν κοινό εχθρό, να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και να ξεκαθαρίσουν ποιοι είναι όταν βρίσκονται απέναντι από βέβαιο θάνατο”, είπε ο εκτελεστικός παραγωγός Bryan Cogman στο EW. “Είναι μια απίστευτα συναισθηματική, γλυκόπικρη τελευταία σεζόν και νομίζω ότι τιμά κατά πολύ αυτό που ξεκίνησε [ο George R.R. Martin]”.

Όσο για τον εχθρό, η μάχη με τη στρατιά των Νεκρών αναμένεται να είναι η πιο παρατεταμένη σκηνή δράσης στην ιστορία της τηλεόρασης. Ένα επεισόδιο θα είναι ασταμάτητη δράση σε σκηνοθεσία Miguel Sapochnik, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στην έκτη σεζόν το “Battle of the Bastards”.

Το επεισόδιο ήταν τέτοια πρόκληση για τον Sapochnik που χρειάστηκε 2,5 μήνες για να γυριστεί – αρκετά περισσότερο από το 55 νύχτες που γνωρίζαμε, που από ό,τι φαίνεται αναφερόταν μόνο στις σκηνές εκτός στούντιο.

Αλλά οι Weiss και Benioff δεν είχαν ως στόχο την δημιουργία της μεγαλύτερης μάχης που έχει γυριστεί ποτέ. Αντίθετα, το επεισόδιο είναι μια μίξη σκηνών μάχης από διάφορους χαρακτήρες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

“Να έχει τη μεγαλύτερη μάχη δεν ακούγεται πολύ ενθουσιώδες – για την ακρίβεια ακούγεται αρκετά βαρετό”, είπε ο Benioff. “Μέρος της πρόκλησης μας, είναι πως θα κρατήσεις το ενδιαφέρον σε όλη την διάρκεια της… χτίζουμε αυτό το σημείο από το ξεκίνημα, είναι οι ζωντανοί εναντίον των νεκρών, και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε 12 λεπτά”.

“Είναι βίαιο”, είπε ο Peter Dinklage στο EW. “Κάνει τη μάχη του Battle of the Bastards να μοιάζει με βόλτα στο λούνα παρκ”.

To “Game of Thrones” μπορεί να τελειώνει φέτος, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η επιλογή ηθοποιών για το prequel της σειράς, με τους Naomi Watts και Josh Whitehouse να είναι τα πρώτα ανακοινωμένα ονόματα.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.