«Αν μας πιστέψουν, είμαστε ομάδα για μεγάλα πράγματα» (video)

Την πίστη του στο υλικό που διαθέτει ο Άρης εξέφρασε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την πίστη του στο υλικό που διαθέτει ο Άρης εξέφρασε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε λόγο για κακό timing με αφορμή τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, τόνισε πως χρειάζονται ακόμη χρόνο για να βρουν χημεία και έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Γιάννη Πάγκο και Ευγένη Δαδαλιάρα:

Δύο γκολ στην πρώτη του συμμέτοχη φέτος:
“Ήταν όντως η πρώτη μου συμμετοχή. Την περίμενα πολύ, είχα δουλέψει πολύ, έκανα αυτό που μπορώ, έβαλα δυο γκολ, μου έδωσε μεγάλη πίστη για τη συνέχεια. Χρειαζόμασταν και το αποτέλεσμα. Όταν έχεις χάσει δυο ντέρμπι και αρχίζει η μουρμούρα και η αμφισβήτηση, μόνο οι νίκες μπορούν να επαναφέρουν το καλό κλίμα στην ομάδα.”

Για τους νέους παίκτες και τα χαμένα ματς: “Παίζει σημαντικό ρολό το γεγονός ότι πολλοί από τους παίκτες μας δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Υπήρξε σίγουρα ένα κακό timing γιατί και με τον Πανιώνιο, η ομάδα μπορούσε να πάρει περισσότερα αλλά και με τον ΠΑΟΚ στα σημεία χάσαμε το παιχνίδι. Ατυχήσαμε. Αυτό που μας πείραξε είναι ότι χάσαμε με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ και αυτό δεν θέλουμε να επαναληφθεί.”

Αν σπατάλησαν πολλή ενέργεια στο ματς με τον ΠΑΟΚ:
 “Δώσαμε πολλή από την ενέργειά μας σε αυτό το ματς. Το περιμέναμε με ανυπομονησία, ο Άρης έλειπε πέντε χρόνια από το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει ωστόσο να έχουμε την προσωπικότητα να αφήνουμε πίσω μας κάθε ματς, που τελειώνει και να προχωράμε μπροστά.”

Το συμπέρασμα, που βγήκε από το ματς με την ΑΕΚ: “Υπάρχει έλλειψη αντίληψης της πραγματικότητας. Στη Ευρώπη μπορείς να χάσεις δυο τρία ματς σερί και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Προσπαθήσαμε να φανατίσουμε τους καινούριους μας παίκτες να τους εξηγήσουμε πόση χαρά δίνουν τέτοιου είδους νίκες στον κόσμο και πόση απογοήτευση φέρνουν οι ήττες. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, μια νέα ομάδα, που θα βελτιώνεται συνεχώς.”

Για τον προπονητή και την διαχείριση, που πρέπει κι ο ίδιος να κάνει: “Ο κόουτς θέλει να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα και να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε τον προπονητή μας, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του. Νομίζω ότι σύντομα θα καταλάβει κι ο ίδιος την ελληνική νοοτροπία και θα είναι πιο προσεκτικός στην προσέγγιση των παιχνιδιών.”

Για την αναφορά του Ερέρα στον ίδιο
: “Όταν ο προπονητής μιλά κολακευτικά για σένα σίγουρα σε χαροποίει και σου δίνει δύναμη για τη συνέχεια.”

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Προετοιμαζόμαστε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε μία νίκη με έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν τα καταφέραμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, τώρα θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το τρίποντο. Σκεφτόμαστε θετικά, σκεφτόμαστε ότι θα κερδίσουμε το ματς. Αν στραβώσει κάτι, που δεν θα στραβώσει πιστεύω θα το δούμε από βδομάδα.”

Που θα κριθεί το ματς με τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στα τελευταία ματς, κερδίζει στα τελευταία λεπτά, έχασε από τον ΟΦΗ, θα είναι και ο Ολυμπιακός πιο φοβισμένος σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη και σε δεύτερη μοίρα θα μπει η ποιότητα.

Για τον κόσμο
: “Περιμένω να ζήσω αυτό που ζω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι εδώ, ενθουσιασμό και πάθος και στήριξη για τη νίκη.”

“Λένε το πληγωμένο θηρίο να φοβάσαι…” τον Άρη δηλαδή…Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, το ότι θέλει να αποδείξει ο Ολυμπιακός πράγματα μας κάνει πιο δυνατούς.”

Για το ρόστερ του Άρη: “Υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες, παίκτες, που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό. Η ομάδα έχει δύναμη και πάθος απλά δεν τα έχει βγάλει ακόμη στον αγωνιστικό χώρο. Θα τη χαρακτήριζα ποιοτική ομάδα σε κοντρόλ παιχνίδι. Έχουν έρθει σχεδόν είκοσι καινούργιοι παίκτες και πολλοί ξένοι. Το να αποκτήσεις χημεία θέλει χρόνο. Ήδη έχουμε δεθεί σε μεγάλο βαθμό αλλά αν πιστέψουν και δείξουν εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, νομίζω ότι είμαστε μια ομάδα που θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον.”

Αν οι ήττες τους έκαναν σοφότερους: “Από τις ήττες κερδίσαμε τακτικά και θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αλλά και πιο έτοιμοι αμυντικά. Νομίζω ότι θα δείτε έναν πολύ διαφορετικό Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό.”

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ του ιδίου και του Γιουνές;
“Ο ανταγωνισμός είναι καλός στην ομάδα. Μόνο μέσα από αυτόν βελτιώνεσαι, μακάρι να έχεις καλούς ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση με εσένα για να βελτιώνεσαι κι εσύ συνεχώς.”

Για αποθέωση Ναζλίδη: “Είναι από τους ανθρώπους που χαίρεται με τη χαρά μου κι εγώ με τη δική του. Κι από τον Μαυράι δεν το περίμενα, με εντυπωσίασε πολύ η κίνησή του. Για μένα ήταν τιμητικό.”

Για το δέσιμο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές: “Σίγουρα δεν μπορείς να ταιριάξεις με 25 ποδοσφαιριστές, ούτε να είσαι όλη μέρα με τους συμπαίκτες σου έξω, με πέντε-έξι-επτά δένεσαι σίγουρα περισσότερο.” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.