Το πρόστιμο, η «πλάτη» και το «αντίο» του Παππά

0
Δημήτρης Παπανικολάου
24/03/2011 • 13:32
Το πρόστιμο, η «πλάτη» και το «αντίο» του Παππά
  • shares

Ωστόσο, προκαλεί απορία η ενέργειά του μια ημέρα νωρίτερα, όπου έβαλε άγριο χέρι στους παίκτες για την ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η διοίκηση θα αποφασίσει για το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί!

Μα σε ποδοσφαιριστές που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, από τους οποίους είσαι έτοιμος να ζητήσεις να σε καλύψουν για τα οφειλόμενα, ώστε να μη προκύψει πρόβλημα αδειοδότησης της ομάδας, πως είναι δυνατόν να επιβάλεις πρόστιμο; Και να τους λες ότι «κι εγώ θα σας περίμενα στα Σπάτα», όπως οι οπαδοί.

Διότι για την εικόνα της ΑΕΚ στο Φάληρο η γενικότερη αίσθηση είναι πως δεν ευθύνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Μανόλο Χιμένεθ με τα πειράματά του. Στον Ισπανό τεχνικό όμως, δεν ειπώθηκε κουβέντα για τις ευθύνες που έχει και το πρόστιμο που και εκείνος θα έπρεπε να πληρώσει!

Κι ενώ οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ έχουν διάθεση να βοηθήσουν, οι ξένοι δείχνουν να το σκέφτονται. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάμπτονται και οι αντιρρήσεις των ξένων παικτών. Με τους πιστωτές της ΠΑΕ τι γίνεται; Θα δεχθούν να κάνουν το ίδιο;

Και πως θα πειστούν να υπογράψουν νέο διακανονισμό οφειλών όταν ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της ομάδας, ο Πέτρος Παππάς, δηλώνει ευθαρσώς στην εφημερίδα «ΦΩΣ» πως «Πλέον δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».

Ο κ. Παππάς ήταν καταπέλτης με τις δηλώσεις του: «Έχω μετανιώσει για την απόφαση μου να μπω στην ΑΕΚ. Χτυπάω το κεφάλι μου γι’ αυτό. Θα βάλω ότι χρήματα αναλογούν στο ποσοστό μου για την αδειοδότηση και θα φύγω. Ούτε στον τελικό Κυπέλλου θα πάω. Το έχω πει και στην διοίκηση της ομάδας πως ίσως τελειώσω πριν γίνει ο τελικός. Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου», φέρεται να είπε ο κ. Παππάς.

Όταν οι πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ διαβάζουν αυτές τις δηλώσεις του κ. Παππά πως θα πειστούν από τον κ. Αδαμίδη να συμφωνήσουν σε διακανονισμό των οφειλομένων; Φαντάζει παράλογο.

Η ΑΕΚ λοιπόν, χρειάζεται 5,3 εκατομμύρια ευρώ από το Νοτιά και τον Παππά. Αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Και θα τα βάλουν για να μη συνδέσουν το όνομά τους με μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Τα δύσκολα θα έρθουν όμως, τον Ιούνιο, με τις ταμειακές ανάγκες να είναι πιο αυξημένες και τον Πέτρο Παππά αποφασισμένο για την μεγάλη έξοδο. Και η επόμενη μέρα μοιάζει να «καίει» την ΑΕΚ περισσότερο από τον Μάρτη – γδάρτη που τελειώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας...