Πρότζεκτ με ερωτηματικά

Η στήριξη στην προσωπικότητα του Γκατούσο είναι δεδομένη από τους περισσότερους πρώην παίκτες και προσωπικότητες της Μίλαν. Η εικόνα των «ροσονέρι» πάντως δημιουργεί ερωτηματικά για την αξιοπιστία και του εγχειρήματος στο Μιλάνο.

Τελευταίο της πρωτάθλημα το 2011, όταν τερμάτισε 6 βαθμούς μπροστά από τη συμπολίτισσα Ίντερ, έχοντας παίκτες όπως ο Ρομπίνιο, ο Πάτο και ο Ιμπραχίμοβιτς στην επίθεση, Πίρλο, Αμπροσίνι, Ζέεντορφ και Γκατούσο στη μεσαία γραμμή, Νέστα, Τζαμπρότα στην άμυνα.

Τελευταίο της κύπελλο ήταν το 2003, ενώ το 2007 κατέκτησε για τελευταία φορά την κορυφή της Ευρώπης έχοντας πρωταγωνιστή τον κακά ε μια σεζόν που κορυφώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και στον τελικό με τη Λίβερπουλ.

Η Μίλαν αυτής της εποχής αναμφίβολα έχει παίκτες αξίας. Δεδομένα όχι ανάλογης άλλων εποχών που είχε στις τάξεις της ορισμένους εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου. 

Ποδοσφαιρικές αξίες όπως ο Σούσο, ο Ιγκουαίν, ο Ντοναρούμα, ο Κεσί δεδομένα μπορούν να καθορίσουν αποτελέσματα με την καλή τους απόδοση. Όμως δεν είναι αρκετοί για να αλλάξουν το επίπεδο των «ροσονέρι».

Αυτό αποδεικνύεται σχεδόν κάθε εβδομάδα με την εικόνα της ομάδας του Γκατούσο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. 

Η Μίλαν καταγράφει αρνητικό σερί 16 αγώνων πρωταθλήματος δεχόμενη συνεχώς γκολ. Η εκπληκτική απόδοση του Σούσο (4 γκολ και 7 ασίστ), η σπουδαία προσωπικότητα του Ιγκουαίν και  η αποκάλυψη Κουτρόνε δίνουν τις λύσεις. Για πόσο ακόμη όμως χωρίς ενισχύσεις…;

Στο Καμπιονάτο η Μίλαν δυσκολεύεται να κερδίσει Σαμπτόρια και Τζένοα, στην Ευρώπη αν χάσει από τη Μπέτις για δεύτερη φορά, θα μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης ο Ολυμπιακός έχοντάς τη στην τελευταία αγωνιστική στο Φάληρο και ψάχνοντας νίκη. 

Και σίγουρα η ελληνική ομάδα έχει κάνει σημαντικότερες και δυσκολότερες εντός έδρας νίκες από αυτή στο παρελθόν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.