Φεύγουν για διακοπές!

Για παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές αναχωρούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, λόγω της αγωνιστικής απραξίας!

Για παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές αναχωρούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη! Η αποτυχία εισόδου στα play offs σε συνδυασμό με τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, οδηγούν σε αυτή τη δίμηνη διακοπή των προπονήσεων. Αλλωστε θα ήταν ανώφελο να μπει κανείς σε μια διαδικασία συνεχούς προγράμματος, από τη στιγμή που ένας σημαντικός αριθμός παικτών δεν θα αγωνίζεται του χρόνου στην ομάδα και από τη στιγμή που ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα τι θα γίνει με τον Μανουέλ Μασάδο. Ο τελευταίος μπορεί να εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην προπονητική καρέκλα, ωστόσο το μέλλον του θα εξαρτηθεί από τις διοικητικές εξελίξεις.

Υπ΄ αυτό το πρίσμα μέχρι την Παρασκευή (το αργότερο) ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει σφυρίξει τη λήξη της φετινής σεζόν, ο καθένας θα πάρει το δρόμο για την πατρίδα του και  άπαντες θα περιμένουν νεότερη ειδοποίηση ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό που προέχει είναι η δρομολόγηση των διοικητικών διαδικασιών οι οποίες θα βγάλουν από το αδιέξοδο την ΠΑΕ. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τοποθετήσεις τόσο από τον Γιάννη Κόντη, όσο και από τη διοίκηση, ενώ πρωτοβουλίες αναλαμβάνει και η Κοινωνία Μελών Αρη η οποία είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει τη διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης του φορέα.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.