Νίκη «ανάσα» για τον Φωκικό

Σημαντική νίκη με 2-0 σε βάρος της Καλλιθέας πέτυχε ο Φωκικός και πήρε βαθιά... ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου... καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο οπότε και πέτυχαν τα δύο τέρματα.

Σημαντική νίκη με 2-0 σε βάρος της Καλλιθέας πέτυχε ο Φωκικός και πήρε βαθιά… ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου…  καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο οπότε και πέτυχαν τα δύο τέρματα.

Αντίθετα, οι Αθηναίοι, που διεκδικούν την άνοδο, γνώρισαν την ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές και απώλεσαν έδαφος στον βαθμολογογικό πίνακα.

Η ομάδα της Άμφισσας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 19′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπουλούλης έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής και με σουτ, την έστειλε στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν, στη συνέχεια, την απόδοσή τους και αναζήτησαν το γκολ με κύριο εκφραστή των επιθετικών τους ενεργειών τον Φαρινόλα εντούτοις δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 43′ ο Φωκικός βγήκε στην αντεπίθεση και ο Διαμαντόπουλος αφού πέρασε και τον γκολκίπερ Κατσούλη, έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο  Φωκικός με σωστή τακτική διατήρησε μακριά από την εστία του τους επιθετικούς της ομάδας του Νίκου Παντελή και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι την εκπνοή.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης, Καλλέργης (91′ Νικόλτσης), Διαμαντόπουλος (93′ Γεωργουσόπουλος), Ταμπάκης (70′ Αντράντε).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Μιχαλόπουλος, Πρίπου (66′ Φουντουκίδης), Αρκούδας (87′ Ματσούκας), Κατσίκης, Καλτσάς (46′ Μαρουκάκης), Κουτρουμπής, Ντιαλό, Μουσταφίδης, Ηρακλής, Φαρινόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.