Σφαιρόπουλος: “Να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας”

Η λειψανδρία στη γραμμή των ψηλών κόστισαν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που στάθηκε στο πλεονέκτημα έδρας.

Η λειψανδρία στη γραμμή των ψηλών κόστισαν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που στάθηκε στο πλεονέκτημα έδρας.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Νομίζω ότι με το ρόστερ που είχαμε προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ήταν εμφανές ότι οι ψηλοί μας ήταν λίγοι. Ελπίζω να επιστρέψουν όλοι στην επόμενη προπόνηση και να δουλέψουμε για τα πλέι οφ».

Σχετικά με το αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στα πλέι οφ, τόνισε: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα σε αυτό το επίπεδο. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και θα μετρήσει πολύ αυτός που θα κάνει καλύτερα τα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πω ότι μια ομάδα είναι καλύτερη από την άλλη. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του αβαντάζ έδρας, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι δεν παίξαμε καλά να κερδίσουμε. Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών το σημερινό που κι έτσι κρίθηκε στην παράταση. Πείτε μου μια ομάδα που αν βγάλεις τέσσερις παίκτες από την γραμμή ψηλών της, θα κερδίσει… Δηλαδή βγάλτε από τον αντίπαλό μας τέσσερις παίκτες να δούμε πώς θα παίξει. Δεν δείξαμε αδιαφορία ή χαλαρότητα από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Με τέσσερις απόντες στην γραμμή ψηλών τι να κάνει ο προπονητής; Λιγοστεύουν οι επιλογές, όλοι προσπαθήσαν να κρατήσουν το ματς, θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει ακόμα και με αυτές τις απουσίες. Ευελπιστώ να γυρίσουν οι τραυματίες για να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.