Δεν αποκλείει τον Νεϊμάρ ο Ζιντάν

Μέσα στις πιθανότητες του επόμενου καλοκαιριού συμπεριλαμβάνεται η διεκδίκηση του Νεϊμάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο προπονητής της Ζινεντίν Ζιντάν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Μέσα στις πιθανότητες του επόμενου καλοκαιριού συμπεριλαμβάνεται η διεκδίκηση του Νεϊμάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο προπονητής της Ζινεντίν Ζιντάν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.
 
Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ τον περασμένο Αύγουστο για να πάρει τον Βραζιλιάνο από την Μπαρτσελόνα και τώρα εκείνος, μετά από 28 γκολ σε 30 αγώνες, μπορεί να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.
 
Μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε μυστικές συνομιλίες με τον 26χρονο διεθνή.
 
Από την πλευρά του, ο Ζιντάν είπε ότι τα μεταγραφικά είναι δουλειά του καλοκαιριού και μπορούν να περιμένουν το τέλος της χρονιάς, αλλά επέμεινε ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
«Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα συζητήσουμε με τη διοίκηση για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα αυτό ούτε για κανένα παρόμοιο  αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο Γάλλος.
 
«Μπορώ να πω όμως ότι οι καλοί παίκτες είναι πάντα συμβατοί μεταξύ τους. Θυμάμαι μία χρονιά που είπα ότι δεν μπορούσα να παίξω με τον Γιούρι Τζορκαέφ. Κατακτήσαμε μαζί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι καλοί ποδοσφαιριστές πάντα μπορούν να παίξουν μαζί. Δεν ξέρω αν διαπραγματευόμαστε με τον Νεϊμάρ. Ανησυχώ μόνο για το παρόν», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.