Αποχή από την 1η Φεβρουαρίου

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο που θα έχει αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Β' και της Γ' Εθνικής κατηγορίας, καθώς ο ΠΣΑΠ αποφάσισε την αποχή των ποδοσφαιριστών από την 1η Φεβρουαρίου, αφού μεγάλο μέρος των μελών του παραμένει ανασφάλιστο.

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο που θα έχει αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς ο ΠΣΑΠ αποφάσισε την αποχή των ποδοσφαιριστών από την 1η Φεβρουαρίου, αφού μεγάλο μέρος των μελών του παραμένει ανασφάλιστο. Αυτό σημαίνει ότι η παύση των δύο πρωταθλημάτων θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 13 Φεβρουαρίου, που ανακοίνωσε η Ενωση Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και την εξαφάνιση των εσόδων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ με τον τίτλο «Τέλειωσε η υπομονή των ποδοσφαιριστών», αναφέρει τα εξής: «Εδώ και ένα μήνα παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου στο ποδόσφαιρό μας, σε ό,τι αφορά την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και βλέπουμε στην πράξη ότι δυστυχώς, η κοροϊδία συνεχίζεται. Μέχρι εδώ όμως. Η υπομονή των ποδοσφαιριστών τελείωσε. Θα παίξουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και μετά, τέλος.

Εάν δεν αντιμετωπισθεί άμεσα και οριστικά το πρόβλημα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι καλυμμένοι και οι ίδιοι αλλά και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, συνεχώς και όχι μόνο για τις ημέρες των αγώνων, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν θα παίξουν στις επόμενες αναμετρήσεις των ομάδων τους και αυτή η αποχή θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Θα περιμένουμε μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Εφόσον δεν έχουμε τη λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης, εμάς ξεχάστε μας. Δεν παίζουμε, όσο δεν έχουμε ασφάλιση κι είναι κλειστές οι πόρτες της στοιχειώδους ιατρικής μέριμνας και φροντίδας για εμάς και τους ανθρώπους που περιμένουν από εμάς, έστω τα απολύτως αυτονόητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.