Μεγάλη ανακοίνωση στα σκαριά για το “Yuri on Ice”

Ήρθε η ώρα μήπως για το "επόμενο επίπεδο";Σε ανυπομονησία βρίσκεται το κοινό του "Yuri on Ice"...

Ήρθε η ώρα μήπως για το “επόμενο επίπεδο”;

Σε ανυπομονησία βρίσκεται το κοινό του “Yuri on Ice” καθώς η επίσημη σελίδα Twitter της σειράς αποκάλυψε ότι μια μεγάλη ανακοίνωση βρίσκεται καθ’ οδόν στις αρχές του Ιούλη.

Τα νέα μας έρχονται από το comicbook.com από το οποίο μαθαίνουμε ότι στο τέλος της μουσικής εκδήλωσης αφιερωμένης στο “Yuri on ICE” που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Ιουλίου αναμένεται μια μεγάλη ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια σίγουρη εκτίμηση για το τι ακριβώς μπορεί να αφορά αυτή η ανακοίνωση. Είναι γνωστό ότι το στούντιο MAPPA ετοιμάζει μια “Yuri on ICE” ταινία αλλά το κοινό αναμένει με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν της σειράς που θα δώσει συνέχεια στα γεγονότα της πρώτης σεζόν.

Το anime περιστρεφόταν γύρω από τον Yuri Katsuki έναν χορευτή πατινάζ στη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του. Βρισκόμενος μπροστά στο δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί ή να αποσυρθεί από τον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει όταν ο Victor Nikiforov, το είδωλό, του συμφωνεί να τον προπονήσει. Και κάπως έτσι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα του με νέες σχέσεις να αναπτύσσονται και τον Yuri να καταλαβαίνει τις νέες του δυνατότητες.

Πέρα από το αθλητικό κομμάτι καταπιάστηκε και με ευρύτερα θέματα όπως η φιλία και οι ΛΟΑΤΚΙ σχέσεις και κέρδισε την καρδιά του κοινού αποκτώντας ευρεία αναγνώριση στα βραβεία Crunchyroll του 2016.

Μένει τώρα να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για τους αγαπημένους χαρακτήρες. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για νέα και εξελίξεις από τον χώρο των anime.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.