“Έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο” (video)

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε στο novasports.gr για τον στόχο του κυπέλλου, το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό και για τις ασίστ που μοίρασε στον Πέκχαρτ.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε στο novasports.gr για τον στόχο του κυπέλλου, το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό και για τις ασίστ που μοίρασε στον Πέκχαρτ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας και στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον Πανιώνιο, ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που ουσιαστικά έκριναν το αποτέλεσμα. Ο Μπαρμπόσα και ο Πέκχαρτ πέρασαν ως αλλαγή στο ματς, με τον πρώτο να μοιράζει και τον δεύτερο να σκοράρει δύο φορές:

“Η δική μου θέση προϋποθέτει κυρίως να μοιράζω ασίστ. Φυσικά είναι δεδομένο ότι μου προσφέρει τεράστια χαρά όταν καταφέρνω και σκοράρω, αλλά την ίδια ακριβώς χαρά αισθάνομαι όταν δίνω τελική πάσα ώστε να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση ο Πέκχαρτ και εκμεταλλεύθηκε τις πάσες που του έδωσα. Είμαι πάντα στη διάθεση της ομάδας για να βοηθήσω με κάθε τρόπο. Είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Το θέμα είναι να μπορέσω να βοηθήσω”, τόνισε αρχικά ο Μπαρμπόσα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον θεσμό του κυπέλλου:

“Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο. Είναι ένας στόχος που είχαμε από την αρχή της σεζόν. Μας δημιούργησε μια ανησυχία το γεγονός ότι δεν ξέραμε αν θα παίξουμε ή όχι, αλλά πλέον έχουμε πολλή όρεξη. Φυσικά για να πετύχουμε τον στόχο μας υπάρχουν πρώτα οι ημιτελικοί με τον Ατρόμητο ώστε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Ο στόχος του κυπέλλου είναι βασικός, αλλά φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από αυτά τα ματς υπάρχουν οι αγώνες πρωταθλήματος για να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι οφ.
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είπε:

“Θα μπορούσε να πει κανείς ότι λόγω του ότι είναι τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα ίσως να χαλαρώσει. Αυτό όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να παίξουμε σ’ αυτό το δύσκολο ματς και κυρίως να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Λεβαδειακό. Είναι τρεις επιπλέον διαθέσιμοι βαθμοί για την ομάδα. Θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη. Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε να νικήσουμε για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση ενόψει και της συνέχειας που ακολουθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.