Γερεουδάκης: “‘Ήμασταν συγκεντρωμένοι”

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης για την απόδοση της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των νεανίδων στο ματς με την Ελβετία.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης για την απόδοση της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των νεανίδων στο ματς με την Ελβετία: «Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Καταφέραμε χάρη στη Χατζηβασιλείου να περιορίσουμε την Μπούγερ, κλείσαμε τους διαδρόμους και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Η Ελβετία έχει ιδιαιτερότητες ως ομάδα και με κάποια τρυκ στην επίθεση καταφέραμε να μην έχουμε πρόβλημα».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με το Ισραήλ ο κ. Γερεουδάκης ανέφερε: «Πάντα τα παιχνίδια με το Ισραήλ είναι ντέρμπι. Αυτό που κατάλαβαν τα κορίτσια είναι ότι στο παιχνίδι με την Ελβετία και σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λιθουανία, είναι ότι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και τα επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο παιχνίδι με το Ισραήλ, καθώς είναι από τους δύσκολους αντιπάλους και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση».

Από την πλευρά της η Ιωάννα Χατζηβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση με την Ελβετία. Ήμασταν συγκεντρωμένες για 40 λεπτά ελέγχοντας το ρυθμό και τα ριμπάουντ, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε στο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και εφαρμόσαμε όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Το παιχνίδι με το Ισραήλ θα είναι πιο δύσκολο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένες όπως ήμασταν σήμερα και να περιορίσουμε τα λάθη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.