Διαψεύσεις για το μέλλον του Αμπράμοβιτς

Η Τσέλσι προχώρησε σε διαψεύσεις των αγγλικών δημοσιευμάτων, τα οποία θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί και να αναζητεί ήδη αγοραστή για τις μετοχές του.

Η Τσέλσι προχώρησε σε διαψεύσεις των αγγλικών δημοσιευμάτων, τα οποία θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί και να αναζητεί ήδη αγοραστή για τις μετοχές του. Ο βρετανικός Τύπος αποκάλυπτε τη Δευτέρα, πως ο Ρώσος μεγιστάνας αξιώνει 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και πως έχει αναβάλει την ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ», προκειμένου αυτή να γίνει από τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας. 

Οι «μπλε» του Λονδίνου τονίζουν πως ο Αμπράμοβιτς δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα και πως θέλει ο ίδιος να προχωρήσει στην ανακατασκευή της έδρας των Λονδρέζων, τα επόμενα χρόνια. Τα έργα για το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα κοστίσουν 500 εκατομμύρια λίρες. Μερίδα του βρετανικού Τύπου θεωρεί τις συγκεκριμένες διαψεύσεις από την πλευρά των «μπλε», ως μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μειωθεί η ανησυχία που προκλήθηκε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Παράλληλα, οι Άγγλοι θεωρούν σίγουρη την προσπάθεια του Αμπράμοβιτς να απεμπλακεί άμεσα από την λονδρέζικη ομάδα και τονίζουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.