Ο χρόνος είναι χρήμα

0
Αποστόλης Λάμπος
25/05/2012 • 01:25
Ο χρόνος είναι χρήμα
  • shares

Τις δύο μέρες όμως που βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο μαγευτικό αλλά αλλοπρόσαλλο λόγο καιρού Κίτσμπουχελ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βγάλει από πάνω του τον μανδύα του εκλέκτορα κι έχει φορέσει τα «γιορτινά» του ρούχα, αυτά του προπονητή.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικός ο τρόπος που δουλεύει και το πάθος που βγάζει σε κάθε προπόνηση. Αεικίνητος, απαιτεί συνεχώς να βγαίνουν σωστά όλα όσα ζητά από τους παίκτες του, αλλά και άνθρωπος, που έχει όλη την καλή διάθεση να εξηγεί αυτοπρόσωπος στου «μαθητές» του τί περιμένει από αυτούς να κάνουν. Δε θα διστάσει να κατσαδιάσει κάποιον αν κάνει ένα λάθος, αλλά με την ίδια ευχέρεια θα φωνάξει μπράβο χτυπώντας παλαμάκια αν δει κάτι να βγαίνει σωστά.

Σε δύο μέρες και τέσσερις προπονήσεις κάτω από τις κορυφές των ʼλπεων ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσπαθεί να διδάξει μυστικά και λεπτομέρειες της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό. Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστεί να ετοιμάσει την Εθνική μας, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο EURO. 

Το μπαλάκι πλέον είναι στους παίκτες που πρέπει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αφομοιώσουν όσα περισσότερα στοιχεία της φιλοσοφίας του Σάντος μπορούν. Για την ώρα η διάθεση τους είναι στα ύψη και η γλυκιά κούραση από την ένταση των προπονήσεων τους εξιτάρει ακόμα περισσότερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11