Η Βραζιλία μπορεί να περιμένει!

0
Αποστόλης Λάμπος
31/07/2011 • 00:01
Η Βραζιλία μπορεί να περιμένει!
  • shares

Αυτή η τύχη όμως αντλείται εδώ και χρόνια από τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που διέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέχρι τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας ούτε υποπτευόμασταν ότι θα μπορούσαμε επί σειρά ετών να τιθέμεθα επικαεφαλής ομίλων σε προκριματικές φάσεις. Ωστόσο η ταυτότητα που έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ υπάρχει ακόμα. Ο αήττητος για την ώρα Φερνάντο Σάντος καλείται να την φυλάξει ως κόρη οφθαλμού και ει δυνατόν να της προσθέσει κι άλλα στοιχεία προς περαιτέρω βελτίωση.

Σίγουρα κανείς δεν προκρίθηκε από την κλήρωση. Ωστόσο το γεγονός ότι από το δεύτερο γκρουπ τύχαμε στην Σλοβακία (τελευταία του γκρουπ) και από το τρίτο στη Βοσνία μας επιτρέπει να ανασάνουμε με ικανοποίηση. Απλά να πούμε ότι οι δευτερότριτοι των υπόλοιπων ομίλων είναι τα ζευγάρια Σερβία-Βέλγιο, Δανία-Τσεχία, Σουηδία-ΕΙΡΕ, Τουρκία-Ουγγαρία, Σλοβενία-Ελβετία, Μαυροβούνιο-Ουκρανία και Γαλλία-Λευκορωσία.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ ωστόσο μπορούν να περιμένουν ως το φθινόπωρο του 2012, καθώς ξεκινούν αμέσως μετά το EURO σε Ουκρανία και Πολωνία. Εκεί, όπου για να παραστεί η εθνική μας ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή το προσεχές φθινόπωρο. Αρχής γενομένης από τα ματς με Ισραήλ και Λετονία.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/06/2019 • 11:46

Ρυθμιστικός παράγοντας η συμμετοχή/αποχή στις εκλογές

Βασικό σύνθημα των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 7/7 αποτελεί η προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (2015) σημειώθηκε ρεκόρ αποχής και πλέον τα ποσοστά συμμετοχής έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον!