Περιμένοντας τον Βάργκας

Ο Γκουστάβο Πογιέτ περιμένει το Σάββατο να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ρόναλντ Βάργκας, προκειμένου να διαπιστώσει το αν μπορεί να τον υπολογίζει για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ περιμένει το Σάββατο να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ρόναλντ Βάργκας, προκειμένου να διαπιστώσει το αν μπορεί να τον υπολογίζει για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Βενεζουελάνος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε την Παρασκευή και η συμμετοχή του στο ματς της 21ης αγωνιστικής θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου, στα Σπάτα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει εκτός αποστολής. Ο Βάργκας είχε γυρίσει το πόδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «κιτρινόμαυρων». Ο Πογιέτ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο 28χρονος παίκτης υπολογίζονταν από την τεχνική ηγεσία της Ένωση για το βασικό σχήμα, όμως μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πογιέτ είναι αναγκασμένος να αλλάξει τα πλάνα του. Όλα δείχνουν πως θέση στο βασικό σχήμα της Ένωσης θα πάρει ο Ζουκουλίνι, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.