Το πόλο είναι στα κανάλια Novasports!

Με Γιαντράν - Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με καλεσμένο τον Άγγελο Φώσκολο.

Με Γιαντράν – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με καλεσμένο τον Άγγελο Φώσκολο.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και τον αγώνα Γιαντράν – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών (https://www.youtube.com/watch?v=j7ioVE5XaKA).
 
Η αρχή, γίνεται την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου.  Καλεσμένος, θα είναι πολίστας του Υδραϊκού και νικητής του περσινού Επάθλου Novasports Rookie of the year, Άγγελος Φώσκολος.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 20:00, με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Γιαντράν από τo Novasports 3 και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης.

Για περισσότερα σχετικά με τους αγώνες πόλο: 
Δείτε αποκλειστικά στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV

Διαβάστε την αθλητική επικαιρότητα για το πόλο στο http://www.novasports.gr/Polo

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων πόλο.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.