Έτσι πήρε άδεια ο Ατρόμητος

Η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο πήρε άδεια από την ΕΠΟ γεγονός που προστίθεται στην αξιοπιστία του συλλόγου. Του Αποστόλη Λάμπου.
0
Αποστόλης Λάμπος
22/05/2018 • 18:56
Σπανός
  • shares
Ο Ατρόμητος είναι γνωστό πως κάθε χρόνο δουλεύει με μεθοδικότητα και κατά δήλωση του Γιώργου Σπανού γίνονται κινήσεις μέχρι εκεί που "τα πόδια καλύπτονται από το πάπλωμα". 

Τα συμβόλαια των παικτών, είναι συμβόλαια που αντέχει η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και ποτέ δε δημιουργούνται προβλήματα με μελλοντικές οφειλές όπως υφίστανται στην πλειοψηφία των ελληνικών επαγγελματικών σωματείων.

Άλλωστε τα όποια ανοίγματα ή μελλοντικές οφειλές δημιουργούνται στο τέλος κάθε σεζόν καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, ο οποίος πάντοτε λειτουργεί ως εγγυητής για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Ειδικά όμως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς επί του παρόντος ο Ατρόμητος δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα σήμαινε εγγυημένα έσοδα για κάλυψη μελλοντικών οφειλών.

Η κατάσταση αυτή από μόνη της εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους μη αδειοδότησης, καθώς η ΕΠΟ έχει αυστηροποιήσει τον κανονισμό αδειοδοτήσεων που έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ.

Και σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί λύθηκε εν τη γενέσει του, μιας και έγινε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η οποία καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον Γιώργο Σπανό που με αυτό τον τρόπο δεν υποθήκευσε τους κόπους μιας υπέροχης σεζόν για τους κυανόλευκους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.