Κωνσταντίνου: “Υπάρχει plan b”

Για τον ενδιαφέρον της Pan Asia για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το ...plan b που υπάρχει στο κλαμπ, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Για τον ενδιαφέρον του Πιεμπονγκσαντ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το …plan b που υπάρχει στο κλαμπ, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Maximum FM 93,6. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι οι Πράσινοι σκοπεύουν να στηριχθούν στα παιδιά των Ακαδημιών, έκανε λόγο για πλάνο τριετίας και δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο. 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε: 

Για την πορεία του οικονομικού ελέγχου από την Pan Asia: 

“Όλοι ξέρετε και διαβάζετε ότι υπάρχει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μέχρι τις 15-20 Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει το plan b, το οποίο είναι ένα πλάνο που θα εφαρμοστεί αν δεν προχωρήσει το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού επενδυτή. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι ένα πλάνο τριετίας και θα ανακοινωθεί όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, θα χτίσει την ομάδα πάνω στην Ακαδημία του. Γιατί δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Μπορεί να προωθήσει αυτά τα παιδιά, να ανανεώσει τους ξένους παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ και ο Νίκος Νταμπίζας τρέχει τα θέματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Νίκο Νταμπίζα, έχει ξαναδουλέψει στον Παναθηναϊκό και έχει καλά στοιχεία και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα βάλει τη βάση για την ομάδα της επόμενης τριετίας”. 

Για τις εξελίξεις με την “Athens Alive”: 

” Δεν έχω πλήρη ενημέρωση για τον κ. Γιαννακόπουλο και το δικό του τιμ. Έχουν μιλήσει με την Κυβέρνηση, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες, καθώς πρέπει να προσφύγουν πρώτα στο ΣΤΕ για να ξεπεράσουν αυτόν τον σκόπελο και να μιλήσουν πιο συγκεκριμένα. Αυτό που τρέχει είναι το πρότζεκτ με τον Ταϊλανδό και θα δούμε μέχρι τις 15 Ιουνίου τι πρόκειται να γίνει”. 

Για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό: 

” Είμαι αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό. Στα χρόνια που είμαι στην ομάδα, έχω ζήσει δύο ανανεώσεις. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1967-68 και λίγα χρόνια αργότερα φτάσαμε στο Γουέμπλεϊ και στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Έχω ζήσει την ανανέωση του κ. Πετρόπουλου το 1979 και μετά από κάποια χρόνια ο Παναθηναϊκός έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, έχει κόσμο που τον στήριζε και τον στηρίζει και όλοι μαζί θα φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.