Ρανιέρι: «Δεν είμαστε φαβορί για τον τίτλο»

Με πλεονέκτημα πέντε βαθμών από την Τότεναμ και οκτώ από την Αρσεναλ, η Λέστερ προβάλει ως φαβορί για τον τίτλο, εννεά αγωνιστικές πριν από το τέλος της Premier League.

Με πλεονέκτημα πέντε βαθμών από την Τότεναμ και οκτώ από την Αρσεναλ, η Λέστερ προβάλει ως φαβορί για τον τίτλο, εννεά αγωνιστικές πριν από το τέλος της Premier League. 

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι γνωρίζει καλά ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός, όσο κι αν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικός. Ετσι, προσπαθεί να διώξει το άγχος από τους παίκτες του… εξορκίζοντας τον όρο του φαβορί: «Οχι, δεν είμαστε εμείς! Οι άλλοι είναι τα φαβορί» δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου. 

Οι «Αλεπούδες» αντιμετωπίζουν τη Νιούκαστλ τη Δευτέρα και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με 11 βαθμούς από την Αρσεναλ, η οποία έχιε υποχρεώσεις στο κύπελλο. Ομως, αυτό δεν σημαίνει και πολλά, σύμφωνα με τον Ιταλό προπονητή: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε έως την τελευταία αγωνιστική της σεζόν και τότε θα μπορούμε να πούμε τί ακριβώς πετύχαμε. Είναι τρελό το πρωτάθλημα φέτος. Γι΄αυτό ακριβώς συνεχίζουμε να προσπαθούμε, γιατί φαίνεται ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε πόσους πόντους θα χρειαστούμε στο τέλος, αλλά μόνο το ματς με τη Νιούκαστλ» είπε ο Ρανιέρι και ενημέρωσε ότι όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι, συμπεριλαμβανομένου του Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος ξεπέρασε ένα μικροπροβλημα που αντιμετώπιζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.