Ο Ατρόμητος και το bonus game!

0
Αποστόλης Λάμπος
12/04/2011 • 09:00
Ο Ατρόμητος και το bonus game!
  • shares

Οι Περιστεριώτες τη φετινή σεζόν βάλθηκαν να κάνουν καρδιακούς τους φιλάθλους τους και να αποζημιώσουν τους ουδέτερους θεατές. Παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής -με κάθε αντίπαλο- παρουσίασαν σωστό και ενίοτε όμορφο ποδόσφαιρο. Τις αρχές του σωστού ποδοσφαίρου άλλωστε, προσπαθεί να περάσει ο Γιώργος Δώνης στο μέγιστο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια και οι παίκτες του ποτέ δεν τις πρόδωσαν.

Λίγο έλειψε όμως να προδώσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους, είτε με την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα είτε με την έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Χρειάστηκε να παίξουν μια χρονιά σε ένα παιχνίδι με τον (ήδη εστεμμένο) Ολυμπιακό αναγκάζντας τον στην πιο βαριά φετινή του ήττα, ώστε να μην πάνε στράφι οι κόποι τους.

Κι αν από αυτούς τους κόπους δεν έδρεψαν καρπούς στο πρωτάθλημα, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να το κάνουν στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ή μάλλον στο "bonus game" όπως συνηθίζουν να το λένε μεταξύ τους. Χωρίς κανένα άγχος πλέον, ο Κώστας Νεμπεγλέρας και η παρέα του θα πάνε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 30 Απριλίου με σκοπό να χαρούν τη συμμετοχή τους στον τελικό και γιατί όχι, να γράψουν ιστορία!

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης