Η ώρα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού

Εφθασε η ώρα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει την Βάτενς –ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος- το Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

Μετά από πέντε ημέρες προπονήσεων τις αυστριακές Άλπεις, έφθασε η ώρα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει την Βάτενς –ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος- το Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ομπερπέρφους, που απέχει μόλις ένα ημίωρο από το Ζέεφελντ, τη βάση των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

 Με βάση όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις στο Ζέεφελντ, αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες. Εφόσον ο Σισέ είναι καλά, καθώς αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, σε σύστημα 4-4-2 πιθανότατα α παίξουν οι Γιαννιώτης – Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Νικόλης – Μανθάτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βέργος – Μάνος και Γκερέρο. Σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να αγωνιστούν οι Χουτεσιώτης – Σάλιακας, Νικολάου, Ενγκελς, Τσιμίκας – Ρομαό, Ανδρούτσος – Πάρντο, Φορτούνης, Βρουσάι – Τζούρτζεβιτς. Θα προφυλαχθεί ο Μάριν που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης και ο Κούτρης που κάνει ατομικό πρόγραμμα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, καθώς τον Μάιο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Στην αποστολή βρίσκονται άλλοι δύο γκολκίπερ, οι νεαροί Σκαφίδας και Καράδαης και από το απόγευμα της Παρασκευής το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γιάννης Μασούρας.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα υπάρχει δυνατότητας επικοινωνίας μέσω  Live Facebook από την Αυστρία, στους λογαριασμούς του novasports.gr σε facebook, youtube και από το www.novasports.gr. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.