Με λίγα ρίσκα ο Κορακάκης

Ο Αποστόλης Λάμπος ψάχνει του έντεκα του Ατρόμητου για το ματς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο αναμένεται να είναι το πιο δύσκολο ως τώρα λόγω Ουζουνίδη.
0
Αποστόλης Λάμπος
11/12/2016 • 08:17
Ο Γιώργος Κορακάκης
  • shares
Όπως γράψαμε τις προηγούμενες μέρες, ο Ατρόμητος αναμένεται να έχει το πιο δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό επί εποχής Κορακάκη. Κι αυτό διότι δεν γνωρίζουν ακριβώς το τί θα συναντήσουν από τον νέο Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη.

Το μικρό δείγμα του ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι σαφές και η μεγαλύτερη προσοχή θα δοθεί σε κάποιες μονάδες του τριφυλλιού και τα όποια μειονεκτήματα έχουν διακρίνει στο Μαζαράκη.

Σε ότι έχει να κάνει με την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Ατρόμητος δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει σε "αιφνιδιασμό" με πίεση ψηλά όπως με τον Ολυμπιακό όπου και κυριάρχησε. Το πιθανότερο είναι να μπει πιο συντηρητικά και το "διάβασμα" να γίνει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Για τον λόγο αυτό δεν αναμένονται και ρίσκα από τον Γιώργο Κορακάκη στον καταρτισμό της εντεκάδας η οποία δεν αποκλείεται να είναι η ίδια του αγώνα στην Λάρισα καθώς μεσολάβησαν και επτά μέρες μέχρι το ματς με τους πράσινους.

Έτσι προβάδισμα για το αρχικό σχήμα έχουν οι Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Μπάγκα, Ούμπινες, Λημνιός, Μπρίτο, Τόνσο και Λεταλέκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κεϊτά. 

Απόντες θα είναι ο Βασιλείου με ίωση και ο Ντιγκινί με το χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.