Ρικάρντο, δεν το χαίρονται

0
Αποστόλης Λάμπος
08/01/2015 • 22:10
Ρικάρντο, δεν το χαίρονται
  • shares

Το συμπέρασμά του όπως το εξέφρασε στην κάμερα των καναλιών novasports ήταν το εξής: "Βλέπω τους παίκτες να μην χαίρονται το ποδόσφαιρο." Λίγες μέρες μετά σε ομιλία του στο Μαζαράκη, είχε πει το ίδιο και στους παίκτες: "Κάνετε το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου. Πρέπει να το χαρείτε."

Στις πρώτες προπονήσεις, στα πρώτα παιχνίδια με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο έβλεπε κανείς μια κάποια διάθεση για περισσότερο τρέξιμο, για περισσότερο ποδόσφαιρο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια. Η περίοδος χάριτος είχε τελειώσει πριν τα Χριστούγεννα για τον Σα Πίντο. Κι αν ο Γιώργος Παράσχος έχει ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Σαράγεβο, τότε κι ο Σα Πίντο έχει ευθύνη για τον οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο. Όχι τόσο για το βαρύ 3-0, αλλά διότι για 45' λεπτά, στο έντεκα εναντίον έντεκα, ο Ατρόμητος δεν είχε ούτε σουτ στην εστία.

Σίγουρα η θέση του είναι δύσκολη. Καθώς επί της ουσίας η ομάδα δεν έχει βελτιωθεί. Κι όταν αλλάζεις τεχνικό μεσούσης της περιόδου αναμφίβολα περιμένεις βελτίωση. Το χειρότερο όμως είναι ότι μοιάζουν οι παίκτες ξανά να μην χαίρονται το ποδόσφαιρο. Κι εδώ βέβαια έχουν και οι ίδιοι μεγάλη ευθύνη. Διότι όντως κάνουν το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου, την ώρα που τεράστιο ποσοστό των συνομηλίκων τους εκεί έξω είναι άνεργοι.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11