Δίχτυα ακούνητα

Είναι κοινό μυστικό πως τις τελευταίες αγωνιστικές Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στο να κουνήσουν δίχτυα.
0
Αποστόλης Λάμπος
11/03/2016 • 21:00
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
  • shares
Είναι κοινό μυστικό πως τις τελευταίες αγωνιστικές Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στο να κουνήσουν δίχτυα. Οι Περιστεριώτες στα τελευταία πέντε ματς έχουν πετύχει δύο γκολ, ενώ ο οι Αρκάδες κανένα!

Από τους κυανόλευκους αποχώρησε ο Ναπολεόνι, αλλά αποκτήθηκε ο Παπαδόπουλος που καλείται να δώσει λύσεις στο εξής παρέα με τον Λεταλέκ. Οι Τριπολιτσιώτες έχασαν τον Γιάννου, που οδηγούσε το σκοράρισμα της ομάδας, αλλά σε περίοδο που δεν μπορούσε να έρθει αντικαταστάτης. 

Στο ματς της Κυριακής λοιπόν το ερωτηματικό που θα αιωρείται πάνω από το γήπεδο του Περιστερίου είναι αν θα καταφέρει κάποια ομάδα να κουνήσει δίχτυα. Αν κάποια το κάνει τότε αυτομάτως θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα νίκης. Νίκη που την ζρειάζονται και οι δύο για πολλούς και διάφορους λόγους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/06/2019 • 11:46

Ρυθμιστικός παράγοντας η συμμετοχή/αποχή στις εκλογές

Βασικό σύνθημα των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 7/7 αποτελεί η προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (2015) σημειώθηκε ρεκόρ αποχής και πλέον τα ποσοστά συμμετοχής έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον!