Λείπει ένα "κλικ" από τον Ατρόμητο

0
Αποστόλης Λάμπος
15/09/2014 • 08:32
Λείπει ένα "κλικ" από τον Ατρόμητο
  • shares

Ο Ατρόμητος για μια ακόμα φορά έδειξε την δύναμη του στα στημένα και την έφεση του να "πυροβολεί" από αέρος. Ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε τα κέφια στο πρώτο ημίχρονο και μοιραία, τα πόδια βάρυναν, το άγχος κυριάρχησε και λίγο έλειψε το ματς να χαθεί.

Οι κυανόλευκοι για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια παρατάχθηκαν διαφορετικοί στην αριστερή τους πτέρυγα. Ο Γιαννούλης, κάτοικος Πειραία πλέον, άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό που ο Κοντοές κι ο Κούρος προσπάθησαν να καλύψουν επάξια αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος και δουλειά για να είναι και πάλι δυνατός από εκεί ο Ατρόμητος.

Η έλλειψη του Μπρίτο ήταν εμφανής στο πλαίσιο της δημιουργίας και του απρόβλεπτου, ενώ ο Ούμπιντες στην πρώτη του φετινή συμμετοχή έδειξε ότι όταν φτάσει στο 100% του θα γίνει και πάλι ο ηγέτης της ομάδας. Στροφές ανεβάζει καθημερινά κι ο Τάτος τον οποίο επίσης περιμένει πως και πως ο Γιώργος Παράσχος.

Στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας οι Περιστεριώτες άγγιξαν τα στάνταρ τους, αλλά έλειψε πολύ το ένα "κλικ" στην τελική πάσα και στις σωστές σέντρες όποτε πλαγιοκόπησαν. Γι' αυτό το "κλικ" θα ανέβουν τα επίπεδα δουλειάς στο Μαζαράκη, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά αποτελεσματικότητας που φέρνουν και τα αποτελέσματα.

ΥΓ: Η μεταγραφή του Παπάζογλου έδωσε νέα στοιχεία στην τακτική του Ατρόμητου. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την προσθήκη του Αγκουαζί στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΥΓ 2: Στα θετικά ότι η άμυνα του Ατρόμητου είναι η μοναδική με μηδέν παθητικό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το "επιθετικό" κλικ που λείπει, το 100% των Ούμπιντες, Τάτου και Μπρίτο και η προσθήκη του Αγκουαζί θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας. Χρειάζεται όμως υπομονή για περίπου έναν μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.