Ένα και να καίει

0
Αποστόλης Λάμπος
12/06/2014 • 08:34
Ένα και να καίει
  • shares

Ο επιθετικός της Κόνιασπορ, είχε ένα εξαιρετικό τρίμηνο που έβρισκε ανελλιπώς δίχτυα. Είναι σε φόρμα και το έδειξε αυτό και με την Βολιβία. Στο ματς αυτό όμως ήταν άστοχος. Σίγουρα, ο Φάνης δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ. Το ενθαρρυντικό είναι ότι είναι μέσα στις φάσεις.

Με την Κολομβίαόμως πιθανότατα θα του δοθούν λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Βολιβία. Του παρουσιάζεται λοιπόν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να κάνει γκολ την μισή ευκαιρία που θα του δοθεί. Να βάλει ένα και να καίει. Είναι υπεραρκετό. Όπως είπε κι ο φίλος του ο Τζαβέλλας, οι Κολομβιανοί είναι άναρχοι και η Εθνική μας μπορεί να τους χαλάσει το παιχνίδι τους. Αν δεν τους βγει από την αρχή το ματς, τότε άλλο ένα φαβορί στα χαρτιά, μπορεί να πέσει στο ελληνικό καναβάτσο.

Η λύση Μήτρογλου ασφαλώς δεν βγαίνει από το μυαλό του Σάντος. Άλλωστε ο "πιστολέρο" με την μοναδική έφεσή του στο σκοράρισμα έφερε την Εθνική στο Μουντιάλ των Μουντιάλ. Δικαιωματικά του οφείλεται αρκετός χρόνος και θα τον μοιραστεί με τον Γκέκα. Στη δική του συμμετοχή ο Μήτρογλου, μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω για την καριέρα του και προς όφελος της Εθνικής. Μπορεί άνετα να αποτελέσει αυτόν που θα σύρει το κάρο. Με μία έμπνευση του, με μία εκτέλεσή του. Άλλωστε σε αυτή την Εθνική, στην Εθνική του Σάντος, κανείς δεν περισσεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.