Μικρός το δέμας, μεγάλος Ούμπι

0
Αποστόλης Λάμπος
20/10/2013 • 00:47
Μικρός το δέμας, μεγάλος Ούμπι
  • shares

Γι' αυτό άλλωστε κι ο Γιώργος Παράσχος του έβγαλε το καπέλο, δηλώνοντας τυχερός που τον έχει. Ο έμπειρος τεχνικός έχει καταφέρει να παίρνει από τον «Ούμπι» ό, τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα του για να βρίσκει ρυθμό. Και τον χρησιμοποιεί κατάλληλα.

Δεν τον τοποθετεί σε ρόλο «δεκαριού» ώστε να μην χάνεται ανάμεσα στα αμυντικά χαφ των αντιπάλων ομάδων. Δεν το κάνει αυτό ούτε όταν χρησιμοποιεί το 4-2-3-1 στο οποίο χρειάζεται και το «δεκάρι». Αυτόν τον ρόλο τον αναλαμβάνει ο Πίτου, ο Μπρίτο ή κι ο Ναπολεόνι που απλά τότε λογίζεται ως δεύτερος επιθετικός.

Ο Ούμπιντες στον Ατρόμητο ξεκινά τις προσπάθειες του από τα αριστερά της μεσαίας γραμμής. Έχει όμως την απόλυτη ελευθερία να συγκλίνει στον άξονα, να δημιουργεί χώρους, αλλά και να κάνει το παιχνίδι της ομάδας του, επιτελώντας τον ρόλο του «δεκαριού». Είναι τέτοια η οξυδέρκειά του που το μειονέκτημα της σωματοδομής του μπορεί και το κάνει πλεονέκτημα.

Ήδη έχει σκοράρει τρεις φορές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει βγάλει και τρεις ασίστ. Στα μεγάλα του προσόντα όμως είναι το ότι βοηθάει και ανασταλτικά την ομάδα του, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες στον Γιαννούλη.

Με σωστή διαχείριση από τον Γιώργο Παράσχο, τότε ο Ούμπιντες εκτός του ότι θα βάλει πλώρη για υποψήφιος MVP του πρωταθλήματος, μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να πετύχει ο Ατρόμητος τους υψηλότατους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο