Παναγιώτη, κάθε εμπόδιο για καλό

0
Αποστόλης Λάμπος
26/08/2013 • 21:03
Παναγιώτη, κάθε εμπόδιο για καλό
  • shares

Ο νεαρός άσος άρπαξε την ευκαιρία στο παιχνίδι με την ʼλκμααρ και ξεκίνησε βασικός και στο Καραϊσκάκη, επιδεικνύοντας την ποδοσφαιρική ωριμότητα που αρμόζει σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια.

Δυστυχώς στη φάση του 8ου λεπτό, η κακιά στιγμή έκανε την "εμφάνισή" της. Μία ασυνεννοησία και το κακό δεν άργησε να γίνει. Κάταγμα στο δεξί χέρι η διάγνωση. Ο Παναγιώτης Μπάλλας, που πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη, ευελπιστεί φέτος να είναι η χρονιά του. Να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα των Περιστεριωτών και να συνεχίσει να αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος των εθνικών ομάδων.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος έχει όλο το μέλλον μπροστά του και μια τέτοια ατυχία δεν μπορεί να του κλείσει τον δρόμο. Αντιθέτως όπως του έγραψε κι ο φίλος και συμπαίκτης του Τάσος Καραμάνος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, "Κάθε εμπόδιο για καλό." Μάλιστα χειρουργήθηκε την Δευτέρα από τα έμπειρα χέρια του Νίκου Πισκοπάκη και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για γρήγορο επάνοδο στη δράση.

Περαστικά Παναγιώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα