Για να μείνει στο παιχνίδι

0
Αποστόλης Λάμπος
25/05/2013 • 09:00
Για να μείνει στο παιχνίδι
  • shares

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο τελευταίος Ατρόμητος έχει διαφορά μίας νίκης από τον πρώτο ΠΑΟΚ. Οδεύοντας όμως προς το τέλος του μίνι πρωταθλήματος, δεν χωράνε άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Συνεπώς είναι εύκολα αντιληπτό πως το παιχνίδι της Κυριακής για τους Περιστεριώτες είναι το πιο σημαντικό ώστε να διατηρηθεί η ομάδα σε τροχιά πρωτιάς. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα βάζει τέλος στα όνειρα Champions League, αλλά όχι και σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

Ο Γιώργος Παράσχος θέλει να δει τον Ατρόμητο ακόμα πιο επιθετικό και πιο αποτελεσματικό, δείγμα της φιλοσοφίας που προσπαθεί να περάσει καθημερινά στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι κυανόλευκοι σε 28 ματς της κανονικής διάρκειας πέτυχαν 23 γκολ, ενώ από τη μέρα που ανέλαβε ο Παράσχος, σε 5 ματς έχουν ήδη επιτευχθεί 7 γκολ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο Ατρόμητος από αυτά τα 5 ματς έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα, κάτι που πρέπει να διορθωθεί ενόψει των τριών κρίσιμων τελευταίων παιχνιδιών των play off.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.