Η σάμπα του Ναπολεόνι

0
Αποστόλης Λάμπος
21/05/2013 • 08:22
Η σάμπα του Ναπολεόνι
  • shares

Το γκολ στην Τρίπολη ήταν μόνο η αρχή. Το είχε ανάγκη για να ξεμπουκώσει, καθώς φέτος δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του και δεν ήταν εύκολο να πιάσει τα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσής του. Μάλιστα ήταν σαν να το περίμενε, καθώς το χορευτικό "σάμπα" που έκανε μετά το γκολ, το είχε δουλέψει πριν την προθέρμανση με δάσκαλους τους Σουμπίνιο και Μπρίτο, ενώ από κοντά ήταν κι ο Ιγκλέσιας.

Από την ώρα που η μπάλα βρέθηκε μπροστά του σαν "ξερολούκουμο" ήξερε τί να κάνει. Χωρίς υπεκφυγές. Το υπέροχο γκολ του δεν συνδυάστηκε και με το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά όπως ο ίδιος επιφυλάχθηκε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της NOVA, θα προσπαθήσει να πετύχει ξανά γκολ που θα συνδυαστούν με νίκες.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι, σαν άλλος Ναπολέων, μπορεί να πάρει τον Ατρόμητο από το χέρι και να τον οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην επόμενη μέρα. Μπορεί πάνω του να στηριχτεί η ομάδα της επόμενης περιόδου. ʼλλωστε ο Γιώργος Σπανός δεν του έκανε τυχαία συμβόλαιο δυόμιση χρόνων. Η αίσθηση του γκολ, ο τρόπος που ζει ένα παιχνίδι, το ήθος του και οι κινήσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών τον βοηθούν να ξεχωρίζει. Και στο Περιστέρι έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρουν να αναγνωρίζουν το ταλέντο, το συνδυαζόμενο με ήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή