Εκεί όπου μεγάλωσε ο Μάντζιος

0
Αποστόλης Λάμπος
11/03/2013 • 08:16
Εκεί όπου μεγάλωσε ο Μάντζιος
  • shares

Ο ίδιος, επαγγελματίας εδώ και πάνω από μια δεκαετία, γνωρίζει πως στο ποδόσφαιρο δε χωράνε συναισθηματισμοί, αν και πάντα θα νιώθει περίεργα όταν επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου λάτρεψε τη μπάλα. Εκεί όπου σαν παιδί, στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ο τότε προπονητής του Στέλιος Μπραουδάκης μιλούσε για έναν επιθετικό που θα αφήσει εποχή. Και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου πρόσεχαν τον "Βαγγελάκη" σαν κόρη οφθαλμού. Φαινόταν από μικρός πως θα γίνει επαγγελματίας.

Είναι το πρώτο γήπεδο, η Νέα Σμύρνη, όπου ο Μάντζιος έζησε την επιδοκιμασία αλλά και την αποδοκιμασία από το ίδιο κοινό. Και σκληραγωγήθηκε. Έμαθε να κάνει τις επιλογές του και να τις στηρίζει. Από κάποιους κατηγορήθηκε ότι δεν αξιοποίησε το ταλέντο του στο 100%. Εκείνος πάντως δεν κρύφτηκε ποτέ. Αν και σπάνια μιλάει, όταν έχει να πει κάτι, θα το πει έξω από τα δόντια.

Ο Ατρόμητος, λίγο πριν ο Βαγγέλης Μάντζιος κλείσει τα τριάντα του χρόνια, μοιάζει σαν μια νέα πρόκληση, ανανεωτική, για την καριέρα του. Στις τρεις πρώτες του συμμετοχές, έχει δείξει ότι αυτή η ομάδα του ταιριάζει. Ο Αναστόπουλος τον γνωρίζει καλά και δε διστάζει να προσαρμόζει ολόκληρη την τακτική της ομάδας πάνω του. Κάτι που αναμένεται να κάνει και στη Νέα Σμύρνη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..