Κέρδισε χρόνο

0
Αποστόλης Λάμπος
21/01/2013 • 21:09
Κέρδισε χρόνο
  • shares

Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε πως η ομάδα βρίσκεται στο 30% των δυνατοτήτων της, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Γι' αυτό άλλωστε είδαμε την Κυριακή έναν κουρασμένο Ατρόμητο. Γιατί μεσοβδόμαδα γίνεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Δουλειά η οποία αναμένεται λίαν συντόμως να βγει και στο γήπεδο σύμφωνα με τον "αλενατόρε".

Την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό (ή την μεθεπόμενη κόντρα στον Ολυμπιακό), όπως έχει προαναγγείλει ο τεχνικός των κυανολεύκων, θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Ωστόσο λέγοντας ο Νίκος Αναστόπουλος την Κυριακή ότι η ομάδα αποδίδει για την ώρα μόλις στο 30% των δυνατοτήτων της, θεωρώ κομματάκι δύσκολο να δούμε τον Ατρόμητο που θέλει ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Η νίκη κόντρα στον Πλατανιά πιστοποίησε σίγουρα το ότι ο Ατρόμητος είναι πλέον ξεκάθαρο φαβορί για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα play off. Μεγαλύτερο κέρδος όμως είναι ο χρόνος που κέρδισε η ομάδα ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα και χωρίς άγχος, ώστε να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και το θέαμα που αναζητούν οι φίλαθλοι της.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!