Κέρδισε χρόνο

0
Αποστόλης Λάμπος
21/01/2013 • 21:09
Κέρδισε χρόνο
  • shares

Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε πως η ομάδα βρίσκεται στο 30% των δυνατοτήτων της, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Γι' αυτό άλλωστε είδαμε την Κυριακή έναν κουρασμένο Ατρόμητο. Γιατί μεσοβδόμαδα γίνεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Δουλειά η οποία αναμένεται λίαν συντόμως να βγει και στο γήπεδο σύμφωνα με τον "αλενατόρε".

Την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό (ή την μεθεπόμενη κόντρα στον Ολυμπιακό), όπως έχει προαναγγείλει ο τεχνικός των κυανολεύκων, θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Ωστόσο λέγοντας ο Νίκος Αναστόπουλος την Κυριακή ότι η ομάδα αποδίδει για την ώρα μόλις στο 30% των δυνατοτήτων της, θεωρώ κομματάκι δύσκολο να δούμε τον Ατρόμητο που θέλει ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Η νίκη κόντρα στον Πλατανιά πιστοποίησε σίγουρα το ότι ο Ατρόμητος είναι πλέον ξεκάθαρο φαβορί για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα play off. Μεγαλύτερο κέρδος όμως είναι ο χρόνος που κέρδισε η ομάδα ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα και χωρίς άγχος, ώστε να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και το θέαμα που αναζητούν οι φίλαθλοι της.

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32