Ισοπαλία παρακαταθήκη

0
Αποστόλης Λάμπος
14/01/2013 • 08:15
Ισοπαλία παρακαταθήκη
  • shares

Από τη μία η αμυντική τακτική του αλενατόρε πήρε άριστα περιορίζοντας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην Τούμπα σπάνια απειλεί τόσο λίγο τον αντίπαλό του. Από την άλλη στο κομμάτι της ανάπτυξης ο Ατρόμητος προβλημάτισε καθώς δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο του σε τόσο χαμηλά ποσοστά κατοχής μπάλας και σε έλλειψη δημιουργίας παιχνιδιού.

Εξηγήσεις φυσικά υπάρχουν. Δύο κατεξοχήν επιθετικογενείς μέσοι όπως ο Σουμπίνιο κι ο Επστάιν αναλώθηκαν σε πολλά "κυνηγητά" των αντιπάλων μπακ βοηθώντας τα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία αλλά προσφέροντας λίγα στην επιθετική. Σε ένα σύστημα που περισσότερο έμοιαζε με 4-5-1, ο Κούτσι μόνος στην επίθεση δυσκολεύτηκε να κρατήσει μπάλα και να δώσει ανάσες στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα οι μέσοι που αγωνίζονταν πίσω του να μην μπορούν να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να περιορίζονται ως επί το πλείστον στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Ιγκλέσιας ουσιαστικά είχε γίνει τρίτος στόπερ.

Παρουσίασε λοιπόν ο Ατρόμητος στην Τούμπα έναν άλλο εαυτό, ο οποίος κατάφερε και πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο ο Αναστόπουλος μπορεί να χρησιμοποιήσει ως παρακαταθήκη για τη συνέχεια. ʼλλωστε ο "αλενατόρε" το είπε ξεκάθαρα πριν μια εβδομάδα. Τον Ατρόμητο που θέλει να παρουσιάσει, θα τον δούμε σε 3-4 εβδομάδες, δηλαδή πλέον σε 2-3 εβδομάδες. Τουτέστιν με βάση τα λεγομένα του τεχικού του Ατρόμητου θα δούμε την ομάδα που θέλει είτε σε δύο εβδομάδες στο ματς με τον Παναθηναϊκός είτε σε τρεις εβδομάδες στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD