Ο πήχης φέρνει σύγχυση

0
Αποστόλης Λάμπος
22/10/2012 • 16:30
Ο πήχης φέρνει σύγχυση
  • shares

Τέταρτη θέση στο περσινό πρωτάθλημα, δύο τελικοί κυπέλλου Ελλάδος και όλα αυτά συνδυασμένα με όμορφο θέαμα αύξησαν αυτομάτως τις προσδοκίες. Οι οποίες προσδοκίες «μελοποιήθηκαν» ασφαλώς και από τον Τύπο, αλλά και από τις εξαγγελίες στόχων της διοίκησης της ομάδας για ένα βήμα παραπάνω κάθε χρονιά.

Μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές λοιπόν εύκολα διαπιστώνει κανείς πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς. Όμως αυτό είναι το λιγότερο. Καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση και είναι εντός στόχων. Εκείνο που δημιούργησε την σύγχυση στο Περιστέρι είναι οι προσδοκίες για καλύτερο θέαμα.

Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να επικρατήσει η ρεαλιστική λογική. Ο Γιώργος Σπανός έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά είναι και αποφασισμένος να σφίξει τα λουριά σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ενίσχυση τον Γενάρη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ως τότε αρκεί ο Ατρόμητος να είναι στην πεντάδα ή κοντά σε αυτήν.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές και από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος ήρθε στην ομάδα ακριβώς για να πραγματοποιήσει τον στόχο του «ενός βήματος παραπάνω». Και οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες δεδομένης και της δυναμικής της ομάδας σε σχέση με τους υπόλοιπους μνηστήρες των play off.

Όμως ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι συγκυριακό άθλημα. Δοκάρι και μέσα είσαι θεός, δοκάρι και έξω είσαι άχρηστος σύμφωνα με την ελληνική νοοτροπία. Για την ώρα η μπάλα πάει έξω. Γιατί με εξαίρεση τον αγώνα στη Βέροια ο Ατρόμητος βαδίζει στα χνάρια της ποδοσφαιρικής λογικής που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, αλλά χωρίς Μήτρογλου…

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD