15/05/2014 • 08:37

Ατρόμητος, ματιασμένος και ζωντανός

Με την εμφάνισή του στην Λεωφόρο ο Ατρόμητος "χρύσωσε" λίγο το χάπι των εντυπώσεων ύστερα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες στα play off. Μια εμφάνιση που έδειξε ότι οι κυανόλευκοι σίγουρα μπορούσαν πολλά περισσότερα σε αυτή την διαδικασία. Το γεγονός ότι σε τέσσερα ματς με τους πράσινους φέτος δεν γνώρισε την ήττα, σε συνδυασμό με τις 11 τελικές και τις 5 κλασικές ευκαιρίες απέναντι στους κυπελλούχους Ελλάδος λέει πολλά.

12/05/2014 • 08:33

Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής

Οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν σε μια χρονιά. Ο Ατρόμητος τω καλύτερων εντυπώσεων της ιστορίας του σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος τείνει να τις χαλάσει. Ο στόχος της πρώτης θέσης στα play off χάθηκε και πλέον οι κυανόλευκοι χρειάζονται δύο νίκες ή τουλάχιστον νίκη επί του Αστέρα την τελευταία αγωνιστική σε συνδυασμό με αρνητικό αποτέλεσμα των Αρκάδων επί του ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

03/05/2014 • 15:26

Παίξτε, υπάρχουν θέσεις

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για τις επικείμενες κλήσεις του Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της εθνικής ομάδας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

01/05/2014 • 08:02

Περισσότερο γλυκιά η γεύση στον Ατρόμητο

Η ανάγνωση του παιχνιδιού του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό ήθελε τους κυανόλευκους να μπαίνουν χωρίς τον απαιτούμενο για ένα τέτοιο ματς ρυθμό λόγω της 17ημερης αποχής από την αγωνιστική δράση, εν αντιθέσει με τους πράσινους. Από την άλλη όμως ο Γιώργος Παράσχος είχε διαβλέψει πως με την πάροδο του χρόνου θα επερχόταν μια φυσιολογική κούραση στον Παναθηναϊκό λόγω του τελικού. Όπερ και εγένετο.

CLEAR FILTERS