29/03/2013 • 15:50

Απαντήσεις στο γήπεδο

Τα πράγματα είναι απλά για τον Ατρόμητο. Με νίκη στην Ξάνθη ξεκινά προετοιμασία για τα play off. Με ήττα βγάζει κομπιουτεράκι και ξεκινά υπολογισμούς, ιδιαίτερα αν νικήσουν Γιάννινα και Παναθηναϊκός.

24/03/2013 • 08:05

Εθνική ανασύνταξη και νέα στρατηγική

Η "μάχη" της Ζένιτσας χάθηκε, αλλά ακόμα δεν χάθηκε ο πόλεμος. Ακόμα και ως εντός προγράμματος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η ήττα στη Βοσνία για την Εθνική μας ομάδα. Δεν μπορεί όμως να χαρακτηριστεί ως εντός προγράμματος η εν συνόλω εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Προσωπικά θεωρώ ότι η ήττα δεν ήρθε από λάθος τακτική του Σάντος.

21/03/2013 • 10:25

Αλήτη, ρουφιάνε, διεφθαρμένε προπονητή

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα του αφορισμού, όλοι οι δημοσιογράφοι ανεξαιρέτως είναι αλήτες και ρουφιάνοι. Είναι γνωστό ότι άπαντες οι πολιτικοί τα παίρνουν, και το λειτούργημά τους είναι συνώνυμο της διαφθοράς. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι όλοι οι δικαστές και δικηγόροι δεν δικάζουν και δικηγορούν, αλλά κάνουν χάρες.

19/03/2013 • 08:03

Παίζοντας με τη φωτιά

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και την δήλωση αποχώρησης του Σπανού, οι παίκτες της ομάδας σαν να προέρχονταν από ηλεκροσόκ πέτυχαν την πιο εμφατική νίκη του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη. Έκτοτε τα αποτελέσματα είναι θλιβερά.

13/03/2013 • 02:17

Έχω ένα "μεταβατικό" όνειρο

Ονειρεύομαι να δω στον τελικό του ναού του ποδοσφαίρου, τις δύο καλύτερες ομάδες του πλανήτη, σε μια ιστορική ποδοσφαιρική συγκυρία, που αναζητά το καλύτερο transition game.

12/03/2013 • 14:35

Δεν ήρθε η καταστροφή

Στο ποδόσφαιρο κι ήττα είναι μες το πρόγραμμα. Ο Ατρόμητος δεν έχασε στην Νέα Σμύρνη από μια καλύτερη ομάδα, αλλά από μια ομάδα πιο παθιασμένη που είχε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Κάτι η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια, κάτι οι επιπολαιότητες στη μεσαία γραμμή, στοίχισαν στους Περιστεριώτες έναν πολύτιμο βαθμό στη διαδικασία των play off, ο οποίος μπορεί να ανακτηεθεί άμεσα. Η διαφορά των έξι βαθμών από Παναθηναϊκό και Γιάννινα για την ώρα είναι διαφορά ασφαλείας.

11/03/2013 • 08:16

Εκεί όπου μεγάλωσε ο Μάντζιος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος επιστρέφει στην αγαπημένη του πλατεία για μια ακόμη φορά ως αντίπαλος. Καλείται να βοηθήσει τον Ατρόμητο να φύγει αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη όπως έχει κάνει στον παρελθόν με τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ.

03/03/2013 • 01:55

Τα άπαντα του Βέλιμιρ Ράντμαν

Η υπομονή είναι αρετή έλεγαν οι κάτοικοι αυτού του τόπου προ χιλιάδων ετών. Είναι ένα βασικό όπλο για να πορευτείς στη ζωή και να προσπερνάς τις κακοτοπιές.

CLEAR FILTERS