Για το 3-0 ο Ηρακλής, για το 2-1 ο Φοίνικας

Την πρώτη από τις τρεις συνολικά ευκαιρίες που έχει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από τέσσερα στείρα χρόνια θα έχει την Τρίτη (19.00 Novasports 3) στο «Δ. Βικέλας» της Σύρου ο Ηρακλής με αντίπαλο τον γηπεδούχο Φοίνικα.

Την πρώτη από τις τρεις συνολικά ευκαιρίες που έχει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από τέσσερα στείρα χρόνια θα έχει την Τρίτη (19.00 Novasports 3) στο «Δ. Βικέλας» της Σύρου ο Ηρακλής με αντίπαλο τον γηπεδούχο Φοίνικα. Οι Θεσσαλονικείς προηγούνται 2-0 του Φοίνικα και με νέα, τρίτη, νίκη θα πανηγυρίσουν το νταμπλ κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία τους.

Ο «γηραιός» βρίσκεται από το μεσημέρι στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τον Μανώλη Δημητριάδη να παίρνει τη θέση του νεαρού Γιώργου Τζιουμάκα ο οποίος θα απουσιάσει λόγω της συμμετοχής του στο σχολικό πρωτάθλημα.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε πολύ για να μην χαλαρώσουμε. Η χαλάρωση έχει πάντα συνέπειες, κάτι που είδαμε και στο πρώτο ματς, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε» ήταν τα λόγια του Γιάννη Τακουρίδη που μπορεί να αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο πρώτα ματς ωστόσο έκλεψε την παράσταση. Στην πλευρά των Συριανών άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να .γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα για να πάνε σε πέμπτο παιχνίδι τη σειρά των τελικών.

«Στο δικό μας το μυαλό δεν υπάρχει η σκέψη της ανατροπής του εις βάρος μας 2-0 στις νίκες, αλλά μόνο το τρίτο παιχνίδι και η νίκη σ’ αυτό», τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος ποντάρει: «στη βοήθεια του κόσμου, που είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας στηρίξει στην προσπάθεια μας να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Ο έμπειρος πασαδόρος αναφερόμενος στην πρώτη δυάδα αγώνων, στάθηκε κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι όπου παραδέχθηκε ότι: «Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε ιδιαίτερα δυνατός ενώ ο Ντεσπέιν βοήθησε περισσότερο. Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε αφού πάντα στους τελικούς είσαι προετοιμασμένος για δύσκολες καταστάσεις. Απλά ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, εμείς δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε κι έτσι ήρθε το τελικό 3-0. Σε μια τέτοια σειρά αγώνων πάντως είτε χάσεις με 3-0, είτε με 3-2 δεν έχει διαφορά, αφού αυτό που μετρά είναι η νίκη. Εμείς από την αρχή της σειράς δεν είχαμε το άγχος του φαβορί, ούτε τώρα υπάρχει κάποια πίεση, αλλά για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας πρέπει να παίξουμε καλά και να περιορίσουμε κάποια όπλα του Ηρακλή».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βαρθαλίτης, Γεροθόδωρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.