Πετρούνιας: “Το ίδιο και στο Τόκιο”

Χαρούμενος που παρουσίασε ένα καινούριο πρόγραμμα στους κρίκους μετά από τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατά την άφιξή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπακού.

Χαρούμενος που παρουσίασε ένα καινούριο πρόγραμμα στους κρίκους μετά από τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατά την άφιξή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπακού. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε με ίωση, που έθεσε σε αμφιβολία ακόμα και την ίδια την συμμετοχή του στη διοργάνωση, αλλά παρόλα αυτά μπόρεσε να παρουσιάσει για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο πρόγραμμά του και να το συνδυάσει με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

«Τρίτη φορά φεύγω νικητής από το Μπακού… Έχουμε κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά μου και φαίνεται ότι πάει καλά. Αυτό το νέο πρόγραμμα σχεδιάζω να παρουσιάσω και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, εφόσον έχω την υγεία μου», είπε και συμπλήρωσε:

«Όταν φτάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν είχα πυρετό, γύρω στο 38. Είχα και κάποια προβλήματα με τους ώμους μου, γενικά είχαμε διάφορα θέματα να αντιμετωπίσουμε, γι’ αυτό χαίρομαι περισσότερο που καταφέραμε να παρουσιάσουμε στο Μπακού ένα καινούργιο πρόγραμμα μετά από τέσσερα χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός οιωνός στο δρόμο μας για το Τόκιο».

Καταλήγοντας, τόνισε ότι η ενόργανη έχει να χαρίσει στην Ελλάδα πολλές ακόμη επιτυχίες: «Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να περιμένετε από εδώ και πέρα, από εμένα αλλά και από άλλους αθλητές της ομάδας. Έχουμε όρεξη και θέληση, έχουμε υλικό, όπως τον Κωνσταντινίδη, που έχει αρχίσει να με συνοδεύει στους τελικούς των κρίκων και εύχομαι να ακολουθήσει τα ίδια βήματα».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.