Ετοιμάζει τον Γιάννου ο Μπόλονι

Ο Απόστολος Γιάννου φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Γιώργου Φωτάκη στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο Απόστολος Γιάννου φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Γιώργου Φωτάκη στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε την Τετάρτη ένα σχήμα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή σε αυτό, δείχνοντας ότι προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.


Ο Φωτάκης είναι τιμωρημένος και δε θα δώσει το «παρών» στο ματς με τους «Φαίακες» και ο Ρουμάνος τεχνικός αναζητεί λύσεις για τη μεσαία γραμμή. Όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος παίκτης θα είναι αυτός που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του έμπειρου μέσου. Από εκεί και πέρα, οι Ίβιτς και Έτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι Γεωργιάδης και Τσουκαλάς απουσίαζαν από την προπόνηση, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ενόπλων.


Τέλος, ο Μπόλονι ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο, λάθη που είχαν κάνει σε προηγούμενο ματς, καθώς επίσης και τον τρόπο παιχνιδιού της Κέρκυρας. Τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο αλλαγής ώρας έναρξης της αναμέτρησης, από τις 15:00 στις 19:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.