Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα κανάλια Novasports!

Με τα ημιτελικά των Κυπέλλων Ιταλίας και Βελγίου, με γαλλικό, ολλανδικό, πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 22 αγώνες κάθε ημέρα από Τρίτη 26/1 – Πέμπτη 4/2.

Με τα ημιτελικά των Κυπέλλων Ιταλίας και Βελγίου, με γαλλικό, ολλανδικό, πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 22 αγώνες κάθε ημέρα από Τρίτη 26/1 – Πέμπτη 4/2.

Από σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου και κάθε ημέρα έως και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τους αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (https://www.youtube.com/watch?v=IZDSD3gvHmQ) και του Κυπέλλου Βελγίου, δύο αγωνιστικές (23η και 24η) του γαλλικού πρωταθλήματος Championnat (https://www.youtube.com/watch?v=TMoc96qqPJc), δύο αγωνιστικές (20η και 21η) του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie (https://www.youtube.com/watch?v=uXISZMeVnXM) και την 20η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος της Primeira Liga (https://www.youtube.com/watch?v=BYkvBzFTXXE).

Η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 22:00 με τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στην Αλεσάντρια και τη Μίλαν που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Ο δεύτερος ημιτελικός, αυτός ανάμεσα στη Γιουβέντους και στην Ίντερ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι και τη σεζόν 2017-2018, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά ολόκληρο το Coppa Italia.  

Για το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie και την εμβόλιμη 20η αγωνιστική, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 21:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας Άγιαξ – Χέρακλες που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 21:45 με την αναμέτρηση Εξέλσιορ – Αϊντχόφεν που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 21:45 θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Φέγενορντ – Χέρενφεν. Για την 21η αγωνιστική, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου θα μεταδοθεί στις 20:45 από το Novasports 3 ο αγώνας Αϊντχόφεν – Ντε Γκράαφσαπ σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 13:30 θα μεταδοθεί από το Novasports 3 η αναμέτρηση Ρόντα – Άγιαξ σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. 

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται με την 20η αγωνιστική και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν πέντε αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 22:30 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Γκιμαράες – Ουνιάο σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 20:30 θα καλυφθεί από το Novasports 7 ο αγώνας Εστορίλ – Πόρτο σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και στις 22:45 το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ακαντέμικα σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 21:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 3 ο αγώνας Μορεϊρένσε – Μπενφίκα σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου. Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 22:00 θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Μαρίτιμο – Μπελενένσες σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. 

Το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat συνεχίζεται με δύο αγωνιστικές. Για την 23η αγωνιστική την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 21:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Λιλ που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 18:00 το Novasports 3 θα καλύψει τον αγώνα Ανζέ – Μονακό σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 21:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν την αναμέτρηση Μπαστιά – Λιόν σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 22:00 το Novasports 4 θα καλύψει το παιχνίδι Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η εμβόλιμη 24η αγωνιστική του Championnat θα διεξαχθεί το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου. Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν το παιχνίδι Μονπελιέ – Μαρσέιγ. Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 20:00 το Novasports 7 θα δείξει τον αγώνα Λιόν – Μπορντό και στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν. Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 22:00 το Novasports 4 θα δείξει τον αγώνα Ρεν – Σεντ Ετιέν. 

Τέλος, το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου. Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα της Γκενκ του Νίκου Καρέλη με τη Σταντάρ Λιέγης και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη. 

Οι αγώνες Άγιαξ – Χέρακλες, Εξέλσιορ – Αϊντχόφεν, Φέγενορντ – Χέρενφεν, Αϊντχόφεν – Ντε Γκράαφσαπ, Ρόντα – Άγιαξ, Γκιμαράες – Ουνιάο, Σπόρτινγκ – Ακαντέμικα, Μορεϊρένσε – Μπενφίκα, Μαρίτιμο – Μπελενένσες, Γκενκ – Σταντάρ Λιέγης και Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Φέγενορντ – Χέρενφεν, Αλεσάντρια – Μίλαν, Γιουβέντους – Ίντερ, Μαρσέιγ – Λιλ, Ανζέ – Μονακό, Μπαστιά – Λιόν, Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν, Μονπελιέ – Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν, Ρεν – Σεντ Ετιέν θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:
Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/Eredivisie20
 και στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie 
Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-23 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1
Primeira Liga Πορτογαλίας www.novasports.gr/PrimeiraLiga20 και στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga
Coppa Italia στο www.novasports.gr/CoppaItalia και στο www.novasports.gr/WebTV-Coppa-Italia
Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.