Εργοτέλης-Ξάνθη: Συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Εργοτέλης - Skoda Ξάνθη, Νίκος Καραγεωργίου και Μαρίνος Ουζουνίδης...

Νίκος Καραγεωργίου: «Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά και νομίζω ότι κέρδισε ο καλύτερος που ήταν η Ξάνθη. Ανταποκριθήκαμε σε πολύ μικρά σημεία του παιχνιδιού και ο Εργοτέλης δε θύμισε την εικόνα άλλων παιχνιδιών, ίσως επειδή ο αντίπαλος ήταν πολύ ικανός και μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα.Δεν σταματάμε εδώ, χάσαμε και προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των κρητικών για να αναφερθεί στο ενδεχόμενο να κινδυνέψει ο Εργοτέλης βαθμολογικά. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τώρα τέτοιες σκέψεις και ούτε καν περνάει από το μυαλό μου ότι αυτή η ομάδα μπορεί να μπλέξει σε τέτοιες περιπέτειες. Οπωσδήποτε, δεν είναι καλό να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα.Ήταν ένα παιχνίδι που δεν περίμενα ότι θα το χάναμε. Οι 21 βαθμοί ήταν το υψηλότερο όριο κατάκτησης βαθμών στον πρώτο γύρο και ελπίζω ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα έχουμε προβλήματα, ώστε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε μέχρι τώρα». Επίσης, στάθηκε ξανά στα πολλά προβλήματα του συλλόγου. «Ο Εργοτέλης είναι ένας άλλος Εργοτέλης αυτός που βλέπετε. Ο Εργοτέλης προετοιμάστηκε με μια διαφορετική φιλοσοφία και με μια άλλη επιθετική ανάπτυξη. Τα προβλήματα που μας δημιουργούνται, δεν μας επιτρέπουν να αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε. Είναι δύσκολο να το κάνουμε γιατί παίκτες που είναι μπροστάρηδες σε αυτήν την διαδικασία όπως οι Ρομάνο, Τζούνιορ, Μπούντιμιρ βρίσκονται εκτός. Παρ’ όλα αυτά, παλεύουμε με αυτά τα προβλήματα».

«Για το αν θα κάνουμε μεταγραφή, θα ήθελα και εγώ να γίνει κάποια μεταγραφή. Όμως τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να γίνει κάποια κίνηση και αυτήν την στιγμή αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Μαρίνος Ουζουνίδης:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ σημαντικό. Ξέραμε πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Αυτοί θα μας δώσουν ώθηση και θα μας βοηθήσουν να δούμε με άλλο μάτι τα επόμενα παιχνίδια. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες. Θα μπορούσε να λήξει ισοπαλία το ματς, αλλά σταθήκαμε λίγο πιο τυχεροί. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, έμειναν πίσω στο σκορ αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Καλή χρονιά και στο ποδόσφαιρο, μακάρι να αποτελέσει η νέα χρονιά αρχή να βελτιωθούν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα στην έδρα του. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα δύσκολο σημείο του αγώνα, στο τέλος του ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε εμείς να έχουμε προηγηθεί, αλλά από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια πίεσε ο Εργοτέλης, αλλά οι επεμβάσεις του Βιβιανί και η τύχη μας βοήθησαν να μην ισοφαριστούμε. Εμείς αξίζαμε τη νίκη και κερδίσαμε δίκαια. Τώρα μπροστά μας έχουμε δύσκολη συνέχεια, με μεγάλους αντιπάλους. Αυτό το «τρίποντο» μας δίνει ώθηση. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε κάτι περισσότερο από ό,τι στον πρώτο γύρο για να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Εύχομαι καλή τύχη στον Εργοτέλη και τον Νίκο Καραγεωργίου και η ομάδα να πάρει καλύτερη θέση από ό,τι έχει», είπε ο Ουζουνίδης για να κάνει μια αποτίμηση του πρώτου γύρου. «Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έχουν την σειρά που πρέπει, σύμφωνα με την εικόνα που έδειξαν. Περίμενα κάτι περισσότερο από ομάδες όπως ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως δε γίνεται να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα λόγω των ιδιαιτεροτήτων που είχε φέτος. Για μας ο πρώτος γύρος ήταν καλός αγωνιστικά και βαθμολογικά. Στην αρχή είχαμε λίγους βαθμούς, αλλά σε επτά παιχνίδια πήραμε έξι νίκες. Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να βελτιώνουμε τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, γιατί αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον». Τέλος, χαρακτήρισε πολύ καλό σκόρερ τον Μαρκόφσκι, ο οποίος χάρισε τη νίκη στη Σκόντα. «Είναι πολύ καλός σκόρερ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όχι επειδή έβαλε τα γκολ, αλλά επειδή δεν απογοητεύτηκε στην αρχή, αλλά συνέχισε να δουλεύει σκληρά και περίμενε την ευκαιρία και την πήρε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.